För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Draculaswiss

Betyg (1-5):
3.36 (11 betyg)

Tillagningstid: 1 timme 10 minuter
Ugnstemperatur:100º
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 0.5 liter lakritsglass
  • 420 g avrunna persikor
  • 2 dl vispgrädde
  • Topping:
  • 1 msk lakritssås
  • 4 lakristråttor
  • 1 msk silverkulor
  • Marängben:
  • 3 ägg, endast vitor
  • 1.5 msk socker
  • 2 msk siktat florsocker
  • 1.5 dl strösocker
  • 1 spritspåse

Gör så här

  1. Vispa grädden och skär ev persikohalvor i mindre bitar. Varva alla ingredienserna på ett stort fat och servera omedelbart med marängben och topping.

Marängben

  1. Vispa äggvitor och 1,5 msk socker till hårt skum. Tillsätt det siktade florsockret och 1,5 dl socker i skummet och vänd ner försiktigt.
  2. Lägg smeten i en spritspåse och spritsa ut marängben på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen i cirka 1 timme.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Marinerade körsbär

(0)

Rabarberdröm med färskost och sesamknäck

(5)

Vegansk glass

(3)

Hallonsemifreddo

(30)

Rabarberflarn med frysriven vit choklad

(12)

Smördegspizza med mango och apelsin

(3)

Rabarberpaj

(48)

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

(30)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 0.5 liter lakritsglass
  • 420 g avrunna persikor
  • 2 dl vispgrädde
  • Topping:
  • 1 msk lakritssås
  • 4 lakristråttor
  • 1 msk silverkulor
  • Marängben:
  • 3 ägg, endast vitor
  • 1.5 msk socker
  • 2 msk siktat florsocker
  • 1.5 dl strösocker
  • 1 spritspåse

Draculaswiss

Betyg (1-5):
3.36 (11 betyg)

Tillagningstid: 1 timme 10 minuter
Ugnstemperatur:100º
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa grädden och skär ev persikohalvor i mindre bitar. Varva alla ingredienserna på ett stort fat och servera omedelbart med marängben och topping.

Marängben

  1. Vispa äggvitor och 1,5 msk socker till hårt skum. Tillsätt det siktade florsockret och 1,5 dl socker i skummet och vänd ner försiktigt.
  2. Lägg smeten i en spritspåse och spritsa ut marängben på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen i cirka 1 timme.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Marinerade körsbär

(0)

Rabarberdröm med färskost och sesamknäck

(5)

Vegansk glass

(3)

Hallonsemifreddo

(30)

Rabarberflarn med frysriven vit choklad

(12)

Smördegspizza med mango och apelsin

(3)

Rabarberpaj

(48)

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

(30)