Cupcakes med färskosttopping
  • Ugn 200º

Cupcakes med färskosttopping

3 (1 betyg)

Varför inte ta en genväg och bara göra det roligaste, garneringen? Med en färdig baksmet går det lekande lätt att baka muffins. Förvandla dem sedan till läckra cupcakes med en krämig färskosttopping och dekorera hur kusligt du vill.

  • Ingredienser 6
  • Ugnstemperatur 200º

Tillagningstid: 40 miin

Ingredienser

10 stycken
  • 500 g färdig baksmet, Milda klassisk eller choklad
Färskosttopping:
  • 50 g smör, rumsvarmt
  • 1.5 dl florsocker
  • 100 g cream cheese
  • strössel, till dekoration
Dryckestips
  • somersby äppelcider alkoholfri
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Fördela smeten i muffinsformar och grädda mitt i ugnen enligt anvisningen på förpackningen. Låt kallna.

  2. 2

    Vispa ihop smör och socker till en fluffig kräm med elvisp. Rör ner färskosten och skeda upp i en spritspåse. Spritsa krämen på muffinsen och stick ev ner en kul dekoration, eller pynta med valfritt strössel.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar