Croissant med hemgjord nutella och banan

Betyg (1-5):
3 (2 betyg)

Croissant med hasselnötskräm och bananer, ljuvligt att servera som en efterrätt på en helgfrukost eller som ett smarrigt mellanmål.

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:175º
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 200 g hasselnötter
  • 2 tsk kokosfett eller neutral olja
  • 1 msk mild honung eller socker
  • 1 msk kakao
  • Till servering
  • bananer, i skivor
  • croissant

Gör så här

  1. Nötkräm: Sätt ugnen på 175°. Fördela nötterna på en plåt och rosta i ugnen tills skalet spricker upp och nötterna fått fin färg. Lägg nötterna i en kökshandduk och gnid loss skalet.
  2. Mixa nötterna i en matberedare tills det blir ett fint pulver. Tillsätt kokosfett, honung och kakao. Mixa tills det blir en slät kräm. (Det krävs en bra mixer för detta.) Servera nötkrämen med croissanter och banan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vattenmelonsoppa

(0)

Våfflor med blåbärsyoghurt

(5)

Amerikanska pannkakor med lemon curd

(7)

Hallonsmoothie

(8)

Frasvåfflor

(123)

Smoothie med mango och banan

(4)

Snabb cheesecake med rårörda hallon

(55)

Yoghurtbunke

(16)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 200 g hasselnötter
  • 2 tsk kokosfett eller neutral olja
  • 1 msk mild honung eller socker
  • 1 msk kakao
  • Till servering
  • bananer, i skivor
  • croissant

Croissant med hemgjord nutella och banan

Betyg (1-5):
3 (2 betyg)

Croissant med hasselnötskräm och bananer, ljuvligt att servera som en efterrätt på en helgfrukost eller som ett smarrigt mellanmål.

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:175º
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Nötkräm: Sätt ugnen på 175°. Fördela nötterna på en plåt och rosta i ugnen tills skalet spricker upp och nötterna fått fin färg. Lägg nötterna i en kökshandduk och gnid loss skalet.
  2. Mixa nötterna i en matberedare tills det blir ett fint pulver. Tillsätt kokosfett, honung och kakao. Mixa tills det blir en slät kräm. (Det krävs en bra mixer för detta.) Servera nötkrämen med croissanter och banan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vattenmelonsoppa

(0)

Våfflor med blåbärsyoghurt

(5)

Amerikanska pannkakor med lemon curd

(7)

Hallonsmoothie

(8)

Frasvåfflor

(123)

Smoothie med mango och banan

(4)

Snabb cheesecake med rårörda hallon

(55)

Yoghurtbunke

(16)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies