Crêpes med tillbehör

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Gör dina egna crêpes med olika tillbehör som, rödbetor och getost eller skinka och keso.

Tillagningstid: 45 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 12 st
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 dl havregryn
  • 5 dl mjölk
  • 3 ägg
  • 0.5 tsk salt
  • smör, till stekning
  • Tillbehör
  • 500 g färska rödbetor
  • 100 g getost
  • 2 msk hackad färsk timjan
  • 100 g smörgåsskinka, strimlad
  • 250 g keso
  • 1 smörgåskrasse

Gör så här

  1. Koka rödbetorna mjuka i saltat vatten. Vispa mjöl, havregryn och hälften av mjölken slätt.
  2. Vispa ner resten av mjölken, ägg och salt. Låt stå 5 min. Stek tunna pannkakor i smör till fin färg.
  3. Spola rödbetorna i kallt vatten, gnid loss skalet och skär i bitar. Blanda med getost och timjan.
  4. Ställ fram crêpes, rödbetor, skinka, keso och smörgåskrasse och låt var och en toppa sina crêpes med det de vill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pumpastroganoff

(129)

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(9)

Pasta vongole

(10)

Klassisk lasagne

(64)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Grillade kycklinglår med majssallad

(6)

Korv Stroganoff

(325)

Gnocchi - Paolo Robertos recept

(5)
12 st
  • Ingredienser 12 st
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 dl havregryn
  • 5 dl mjölk
  • 3 ägg
  • 0.5 tsk salt
  • smör, till stekning
  • Tillbehör
  • 500 g färska rödbetor
  • 100 g getost
  • 2 msk hackad färsk timjan
  • 100 g smörgåsskinka, strimlad
  • 250 g keso
  • 1 smörgåskrasse

Crêpes med tillbehör

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Gör dina egna crêpes med olika tillbehör som, rödbetor och getost eller skinka och keso.

Tillagningstid: 45 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka rödbetorna mjuka i saltat vatten. Vispa mjöl, havregryn och hälften av mjölken slätt.
  2. Vispa ner resten av mjölken, ägg och salt. Låt stå 5 min. Stek tunna pannkakor i smör till fin färg.
  3. Spola rödbetorna i kallt vatten, gnid loss skalet och skär i bitar. Blanda med getost och timjan.
  4. Ställ fram crêpes, rödbetor, skinka, keso och smörgåskrasse och låt var och en toppa sina crêpes med det de vill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pumpastroganoff

(129)

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(9)

Pasta vongole

(10)

Klassisk lasagne

(64)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Grillade kycklinglår med majssallad

(6)

Korv Stroganoff

(325)

Gnocchi - Paolo Robertos recept

(5)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies