För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Crêpes med tillbehör

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Gör dina egna crêpes med olika tillbehör som, rödbetor och getost eller skinka och keso.

Tillagningstid: 45 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 dl havregryn
  • 5 dl mjölk
  • 3 ägg
  • 0.5 tsk salt
  • smör, till stekning
  • Tillbehör
  • 500 g färska rödbetor
  • 100 g getost
  • 2 msk hackad färsk timjan
  • 100 g smörgåsskinka, strimlad
  • 250 g keso
  • 1 smörgåskrasse

Gör så här

  1. Koka rödbetorna mjuka i saltat vatten. Vispa mjöl, havregryn och hälften av mjölken slätt.
  2. Vispa ner resten av mjölken, ägg och salt. Låt stå 5 min. Stek tunna pannkakor i smör till fin färg.
  3. Spola rödbetorna i kallt vatten, gnid loss skalet och skär i bitar. Blanda med getost och timjan.
  4. Ställ fram crêpes, rödbetor, skinka, keso och smörgåskrasse och låt var och en toppa sina crêpes med det de vill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Karamelliserat fläskkött med örtsallad

(13)

Frasig minipizza

(19)

Crêpes med mussel- och skaldjursfyllning

(2)

Karibisk köttgryta

(12)

Gremolatastekt biff

(1)

Garam masala

(20)

Matig röd linssoppa

(9)

Rostade rotfrukter med kassler

(21)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 dl havregryn
  • 5 dl mjölk
  • 3 ägg
  • 0.5 tsk salt
  • smör, till stekning
  • Tillbehör
  • 500 g färska rödbetor
  • 100 g getost
  • 2 msk hackad färsk timjan
  • 100 g smörgåsskinka, strimlad
  • 250 g keso
  • 1 smörgåskrasse

Crêpes med tillbehör

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Gör dina egna crêpes med olika tillbehör som, rödbetor och getost eller skinka och keso.

Tillagningstid: 45 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka rödbetorna mjuka i saltat vatten. Vispa mjöl, havregryn och hälften av mjölken slätt.
  2. Vispa ner resten av mjölken, ägg och salt. Låt stå 5 min. Stek tunna pannkakor i smör till fin färg.
  3. Spola rödbetorna i kallt vatten, gnid loss skalet och skär i bitar. Blanda med getost och timjan.
  4. Ställ fram crêpes, rödbetor, skinka, keso och smörgåskrasse och låt var och en toppa sina crêpes med det de vill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Karamelliserat fläskkött med örtsallad

(13)

Frasig minipizza

(19)

Crêpes med mussel- och skaldjursfyllning

(2)

Karibisk köttgryta

(12)

Gremolatastekt biff

(1)

Garam masala

(20)

Matig röd linssoppa

(9)

Rostade rotfrukter med kassler

(21)