För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Claras koppkaka

Betyg (1-5):
2.73 (190 betyg)

Busenkelt recept. Om du vill kan du dekorera med bär.

Tillagningstid: 5 minuter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 25 g smör
  • 4 msk vetemjöl
  • 4 msk strösocker
  • 2 msk kakao
  • 1 krm bakpulver
  • 1 ägg
  • 3 msk mjölk
  • 2 chokladrutor
  • florsocker att pudra med

Gör så här

  1. Smält smör i en stor kopp i mikron.Rör ner de torra ingredienserna i smöret.
  2. Tillsätt ägg och mjölk. Blanda till en jämn smet med en gaffel. Tryck ner chokladbitarna i mitten av smeten.
  3. Mikra 2–2 ½ min på högsta effekt. Pudra ev över florsocker vid servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Karina

2015-09-19

Himla gottt! snabbt att laga och minimalt med disk : )

J

2015-08-07

Fail. Smakar alldeles för mycket ägg och konsistensen är som tvättsvamp ungefär. Blä.

Karolina L

2015-03-04

Bjöd en kompis på denna kaka när jag inte hade något annat fikabröd hemma. Blev en klar succé med vispad grädde till :-) Har svårt att förstå kommentaren om att det smakar bajs och rutten fisk - kanske personen som skrev detta måste se över sina köksredskap och deras renlighet. Kakan för VG av oss iaf :-D

Ricki

2014-12-06

Perfekt efterrätt om man är 1 eller 2. Älskar engelsk pudding och den här är väldigt likt. Underbart med vispad grädde.

Ella

2014-11-08

Väldigt praktisk och lätt att laga!! Supergott om man gillar mörk choklad, annars är det bara att ta ljus choklad och lägga i.

9 st
  • Ingredienser (9)
  • 25 g smör
  • 4 msk vetemjöl
  • 4 msk strösocker
  • 2 msk kakao
  • 1 krm bakpulver
  • 1 ägg
  • 3 msk mjölk
  • 2 chokladrutor
  • florsocker att pudra med

Claras koppkaka

Betyg (1-5):
2.73 (190 betyg)

Busenkelt recept. Om du vill kan du dekorera med bär.

Tillagningstid: 5 minuter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smält smör i en stor kopp i mikron.Rör ner de torra ingredienserna i smöret.
  2. Tillsätt ägg och mjölk. Blanda till en jämn smet med en gaffel. Tryck ner chokladbitarna i mitten av smeten.
  3. Mikra 2–2 ½ min på högsta effekt. Pudra ev över florsocker vid servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Karina

2015-09-19

Himla gottt! snabbt att laga och minimalt med disk : )

J

2015-08-07

Fail. Smakar alldeles för mycket ägg och konsistensen är som tvättsvamp ungefär. Blä.

Karolina L

2015-03-04

Bjöd en kompis på denna kaka när jag inte hade något annat fikabröd hemma. Blev en klar succé med vispad grädde till :-) Har svårt att förstå kommentaren om att det smakar bajs och rutten fisk - kanske personen som skrev detta måste se över sina köksredskap och deras renlighet. Kakan för VG av oss iaf :-D

Ricki

2014-12-06

Perfekt efterrätt om man är 1 eller 2. Älskar engelsk pudding och den här är väldigt likt. Underbart med vispad grädde.

Ella

2014-11-08

Väldigt praktisk och lätt att laga!! Supergott om man gillar mörk choklad, annars är det bara att ta ljus choklad och lägga i.