Citronhollandaise

Citronhollandaise

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
  • 150 g smör
  • 2 ägg, endast gulan
  • 0.5 citron, pressad saft och finrivet skal
  • 1 krm salt

Gör så här

  1. Smält smöret. Vispa äggulorna och citronsaften över vattenbad. Vispa ner det smälta smöret först droppvis och sedan i en tunn stråle. Smaka av med finrivet citronskal och salt.

Tips

Pasar bra till fisk.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Citronhollandaise
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 150 g smör
  • 2 ägg, endast gulan
  • 0.5 citron, pressad saft och finrivet skal
  • 1 krm salt

Citronhollandaise

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Smält smöret. Vispa äggulorna och citronsaften över vattenbad. Vispa ner det smälta smöret först droppvis och sedan i en tunn stråle. Smaka av med finrivet citronskal och salt.

Tips

Pasar bra till fisk.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!