Chorizo med bröd och olika toppingar

Betyg (1-5):
2 (1 betyg)

En korv med bröd kan bli något alldeles extra om den serveras med olika toppingar. Välj en smakrik korv som chorizo att grilla och blanda ihop tre enkla sallader att lägga på korven, så är grillfesten snart igång.

Tillagningstid: 35 min
8 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 17 st
  • 8 chorizo
  • 8 korvbröd
  • ev rostad lök, till servering
  • Picklad vitkålssallad med kummin:
  • 2 dl vatten
  • 1 dl strösocker
  • 1 tsk salt
  • 0.5 dl ättiksprit (12 %)
  • 100 g vitkål, tunt strimlad
  • 1 tsk kumminfrön, rostade
  • Surimisallad:
  • 100 g surimistick (crabsticks), strimlade
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl naturell yoghurt
  • 0.5 rödlök, tunt skuren
  • salt och svartpeppar
  • Gurksallad:
  • 150 g skivad smörgåsgurka
  • 1 röd chili, finhackad
  • 1 kruka koriander, finhackad

Gör så här

  1. Grilla eller stek korvarna till fin färg.

Vitkålssallad:

  1. Koka upp vatten. Rör ner socker, salt och ättika tills allt löst sig. Vänd ner vitkål och kummin. Låt stå medan du förbereder resten av salladerna.

Surimisallad:

  1. Blanda surimi, majonnäs, yoghurt och rödlök, smaka av med salt och peppar.

Gurksallad:

  1. Hacka gurkan grovt och vänd runt med chili och koriander.
  2. Servera korvarna i bröden och toppa med de olika salladerna och ev rostad lök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(5)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Vegopiroger - Coop

(8)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(3)
17 st
  • Ingredienser 17 st
  • 8 chorizo
  • 8 korvbröd
  • ev rostad lök, till servering
  • Picklad vitkålssallad med kummin:
  • 2 dl vatten
  • 1 dl strösocker
  • 1 tsk salt
  • 0.5 dl ättiksprit (12 %)
  • 100 g vitkål, tunt strimlad
  • 1 tsk kumminfrön, rostade
  • Surimisallad:
  • 100 g surimistick (crabsticks), strimlade
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl naturell yoghurt
  • 0.5 rödlök, tunt skuren
  • salt och svartpeppar
  • Gurksallad:
  • 150 g skivad smörgåsgurka
  • 1 röd chili, finhackad
  • 1 kruka koriander, finhackad

Chorizo med bröd och olika toppingar

Betyg (1-5):
2 (1 betyg)

En korv med bröd kan bli något alldeles extra om den serveras med olika toppingar. Välj en smakrik korv som chorizo att grilla och blanda ihop tre enkla sallader att lägga på korven, så är grillfesten snart igång.

Tillagningstid: 35 min
8 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Grilla eller stek korvarna till fin färg.

Vitkålssallad:

  1. Koka upp vatten. Rör ner socker, salt och ättika tills allt löst sig. Vänd ner vitkål och kummin. Låt stå medan du förbereder resten av salladerna.

Surimisallad:

  1. Blanda surimi, majonnäs, yoghurt och rödlök, smaka av med salt och peppar.

Gurksallad:

  1. Hacka gurkan grovt och vänd runt med chili och koriander.
  2. Servera korvarna i bröden och toppa med de olika salladerna och ev rostad lök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(5)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Vegopiroger - Coop

(8)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(3)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies