Chokladmuffins med strössel

Betyg (1-5):
3.88 (34 betyg)

Härligt, luftiga muffins med smak av choklad och toppade med färgglad non stop.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:200º
10 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (10)
  • 100 g mörk choklad i bitar
  • 200 g rumsvarmt smör
  • 4 dl socker
  • 4 ägg
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 dl kakao
  • 1 tsk bakpulver
  • 0.5 tsk vaniljsocker
  • Glasyr:
  • 200 g mjölkchoklad
  • non stop, strössel, kokosflingor eller färska bär

Gör så här

  1. Smält chokladen i mikrovågsugn.
  2. Vispa smör och socker smidigt med elvisp. Tillsätt äggen – ett i taget.
  3. Blanda de torra ingredienserna och vispa sedan ner dem och chokladen i smörblandningen.
  4. Klicka ner smeten i formarna. Grädda mitt i ugnen 15-20 minuter
  5. Bred chokladen på avsvalnade muffins och toppa med non stop.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lillian

2016-10-10

Kan någon svara på varför de ser fina ut i ugnen men sjunker ihop så det bildas ett stort hål när jag tar ut dem ur ugnen?

Emilia

2014-12-17

det var jätte goda.jag och izabella ska baka det till klass 4b på bergvretenskolan

bbhghgf

2013-12-02

gotttt

z

2012-03-27

man blir så sugen hoppas det blir så fint när jag gör och smakar gott!

Liknande recept

Mini-biskvier

(30)

Nutella-kladdkaka

(46)

Cecilias kladdkaka

(5)

Nutellakladdkaka med marängtopp

(9)

Kärleksmums grundrecept

(427)

Chokladswirlade maränger med bär och grädde

(4)

Vit chokladkladdkaka

(180)

Vit kladdkaka med godis

(4)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 100 g mörk choklad i bitar
  • 200 g rumsvarmt smör
  • 4 dl socker
  • 4 ägg
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 dl kakao
  • 1 tsk bakpulver
  • 0.5 tsk vaniljsocker
  • Glasyr:
  • 200 g mjölkchoklad
  • non stop, strössel, kokosflingor eller färska bär

Chokladmuffins med strössel

Betyg (1-5):
3.88 (34 betyg)

Härligt, luftiga muffins med smak av choklad och toppade med färgglad non stop.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:200º
10 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smält chokladen i mikrovågsugn.
  2. Vispa smör och socker smidigt med elvisp. Tillsätt äggen – ett i taget.
  3. Blanda de torra ingredienserna och vispa sedan ner dem och chokladen i smörblandningen.
  4. Klicka ner smeten i formarna. Grädda mitt i ugnen 15-20 minuter
  5. Bred chokladen på avsvalnade muffins och toppa med non stop.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lillian

2016-10-10

Kan någon svara på varför de ser fina ut i ugnen men sjunker ihop så det bildas ett stort hål när jag tar ut dem ur ugnen?

Emilia

2014-12-17

det var jätte goda.jag och izabella ska baka det till klass 4b på bergvretenskolan

bbhghgf

2013-12-02

gotttt

z

2012-03-27

man blir så sugen hoppas det blir så fint när jag gör och smakar gott!

Liknande recept

Mini-biskvier

(30)

Nutella-kladdkaka

(46)

Cecilias kladdkaka

(5)

Nutellakladdkaka med marängtopp

(9)

Kärleksmums grundrecept

(427)

Chokladswirlade maränger med bär och grädde

(4)

Vit chokladkladdkaka

(180)

Vit kladdkaka med godis

(4)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies