Chokladbräck med påskgodis
  • Tid 10 min + tid att stelna

Chokladbräck med påskgodis

3 (1 betyg)

Så enkel och så effektfull. Recept av Lena Söderström

  • Tillagningstid 10 min + tid att stelna
  • Ingredienser 3

Ingredienser

12 bitar
  • 300 g vit choklad
  • 50 g mörk choklad
  • 5 dl chokladägg eller liknande
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Smält chokladen varsamt i var sitt vattenbad. Häll ut den vita chokladen på ett bakplåtspapper och bred ut till ett jämnt lager med måtten ca 20 x 30 cm.

  2. 2

    Ringla över den mörka chokladen och toppa med äggen. Låt stelna i rumstemperatur och förvara i kylen till servering, minst 1 timme.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar