Chokladbräck med nötter, torkad frukt och minimarshmallows

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(10)

Smält choklad fylld med godsaker.

Tillagningstid: 25 minuter + 2 timmar i kylskåp
30 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g mörk choklad (70 %) i bitar
  • 100 g grovhackade valnötter, andra nötter eller mandlar
  • 100 g grovhackad torkad frukt
  • 100 g små eller stora marshmallows i bitar
  • 1 krm salt

Gör så här

  1. Smält chokladen i vattenbad. Tillsätt salt och rör om. Vänd ner nötter, frukt och marshmallows i den smälta chokladen, men spara lite av varje till dekoration.
  2. Häll upp chokladblandningen på en bakplåtspappersklädd bricka, 30x20 centimeter. Strö över resterande nötter, frukt och marshmallows. Låt stelna i kylskåp två timmar.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Karamelliserade bananer

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Chokladmousse med apelsinsås

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Äppelkaka i långpanna

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Äppeltosca

Betyg
Betyg
(44)
Spara recept

Kladdkaka utan smör

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Grillade persikor med pistaschnötter

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Apelsin- och mandelkaka med topping

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Citronpinnar

Betyg
Betyg
(3)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 500 g mörk choklad (70 %) i bitar
  • 100 g grovhackade valnötter, andra nötter eller mandlar
  • 100 g grovhackad torkad frukt
  • 100 g små eller stora marshmallows i bitar
  • 1 krm salt

Chokladbräck med nötter, torkad frukt och minimarshmallows

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(10)

Smält choklad fylld med godsaker.

Tillagningstid: 25 minuter + 2 timmar i kylskåp
30 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smält chokladen i vattenbad. Tillsätt salt och rör om. Vänd ner nötter, frukt och marshmallows i den smälta chokladen, men spara lite av varje till dekoration.
  2. Häll upp chokladblandningen på en bakplåtspappersklädd bricka, 30x20 centimeter. Strö över resterande nötter, frukt och marshmallows. Låt stelna i kylskåp två timmar.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Karamelliserade bananer

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Chokladmousse med apelsinsås

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Äppelkaka i långpanna

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Äppeltosca

Betyg
Betyg
(44)
Spara recept

Kladdkaka utan smör

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Grillade persikor med pistaschnötter

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Apelsin- och mandelkaka med topping

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Citronpinnar

Betyg
Betyg
(3)