Chilifrästa pilgrimsmusslor
  • Tid 15 min

Chilifrästa pilgrimsmusslor

2.98 (58 betyg)

Halstra ett gäng musslor med chili och låt vännerna njuta av riktigt smaskig plockmat!

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 7

Ingredienser

4 portioner
  • 12 kammussla (pilgrimsmussla)
  • 0.5 dl rapsolja, till stekning på grillen
Marinad:
  • 1 urkärnad och finhackad chili
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 0.5 citron, rivet skal och pressad saft
  • 2 msk rapsolja
Till servering:
  • 2 lime, i klyftor
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Blanda marinaden i en skål och lägg ner pilgrimsmusslorna i marinaden. Värm olja i en aluminiumform på grillen och häll i musslorna. Fräs dem på grillen på hög värme cirka 2 minuter på var sida. Ät dem direkt ur formen med tandpetare. Pressa gärna lite lime över.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar