Chèvrepiroger

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(6)

Ost med karaktär är perfekt för frasiga knyten. Till förfesten passar de strålande.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:200º
8 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 frysta smördegsplattor
  • 200 g chèvre
  • 4 msk röd pesto
  • 1 ägg till pensling

Gör så här

  1. Sätt på ugnen. Tina smördegsplattorna. Kavla ut och dela varje platta i två kvadrater, ca 10 x 10 cm.
  2. Smula sönder osten och fördela den på degplattorna tillsammans med en klick pesto. Pensla kanten med ägg, vik ihop till trekanter och tryck ihop med en gaffel.
  3. Lägg pirogerna på plåt med bakplåtspapper och pensla dem med ägg. Grädda i 15-20 minuter tills de fått fin färg.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Skinkrullar med ostkräm

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Kanapé med saffransfärskost och apelsin

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Pumpafrövåfflor med ost- och laxröra

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Prosciutto samt risbollar med fårost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Salta ostplättar

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Örtig parmesanpaj

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Gratinerade nachochips

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Filodegsrullar med dadlar och ädelost

Betyg
Betyg
(11)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 4 frysta smördegsplattor
  • 200 g chèvre
  • 4 msk röd pesto
  • 1 ägg till pensling

Chèvrepiroger

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(6)

Ost med karaktär är perfekt för frasiga knyten. Till förfesten passar de strålande.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:200º
8 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt på ugnen. Tina smördegsplattorna. Kavla ut och dela varje platta i två kvadrater, ca 10 x 10 cm.
  2. Smula sönder osten och fördela den på degplattorna tillsammans med en klick pesto. Pensla kanten med ägg, vik ihop till trekanter och tryck ihop med en gaffel.
  3. Lägg pirogerna på plåt med bakplåtspapper och pensla dem med ägg. Grädda i 15-20 minuter tills de fått fin färg.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Skinkrullar med ostkräm

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Kanapé med saffransfärskost och apelsin

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Pumpafrövåfflor med ost- och laxröra

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Prosciutto samt risbollar med fårost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Salta ostplättar

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Örtig parmesanpaj

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Gratinerade nachochips

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Filodegsrullar med dadlar och ädelost

Betyg
Betyg
(11)