Chaufförens ingefärssnaps - Lotta Lundgren

Betyg (1-5):
1 (1 betyg)

En supergod och stark ingefärssnaps som passar perfekt som ett alkoholfritt allternativ till snapsen på julbordet. Recept av Lotta Lundgren

Tillagningstid: 10 min + 1 dygn i kylen
7 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 400 g färsk ingefära, finriven
  • 3 citroner, finrivet skal och saft
  • 1 apelsin, finrivet skal och saft
  • 5 dl vatten
  • 20 kryddnejlikor
  • 2 msk honung

Gör så här

  1. Koka upp ingefära, citronskal (endast det gula), citronsaft, apelsinskal (endast det orange), apelsinsaft, vatten och nejlikor. Ta från värmen och rör ner honungen.
  2. Ta från värmen och rör ner honungen. Låt stå och dra ett dygn i kylen. Sila drycken och häll upp på flaska. Servera iskall.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lotta Lundgren - Brysselkål med rostade hasselnötter

(6)

Lotta Lundgren - Fiskpaté med saffran och romsås

(4)

Lotta Lundgren - Färskostbollar med nötter och torkad frukt

(29)

Lotta Lundgren - Klenäter

(5)

Lotta Lundgren - Morotslåda med söta kryddor

(8)

Lotta Lundgren - Parmasvepta dadlar med äpple och salvia

(6)

Lotta Lundgren - Saffransknutar med mandelmassa

(15)

Lotta Lundgren - Mandelmusslor på rostad mandel

(5)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 400 g färsk ingefära, finriven
  • 3 citroner, finrivet skal och saft
  • 1 apelsin, finrivet skal och saft
  • 5 dl vatten
  • 20 kryddnejlikor
  • 2 msk honung

Chaufförens ingefärssnaps - Lotta Lundgren

Betyg (1-5):
1 (1 betyg)

En supergod och stark ingefärssnaps som passar perfekt som ett alkoholfritt allternativ till snapsen på julbordet. Recept av Lotta Lundgren

Tillagningstid: 10 min + 1 dygn i kylen
7 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka upp ingefära, citronskal (endast det gula), citronsaft, apelsinskal (endast det orange), apelsinsaft, vatten och nejlikor. Ta från värmen och rör ner honungen.
  2. Ta från värmen och rör ner honungen. Låt stå och dra ett dygn i kylen. Sila drycken och häll upp på flaska. Servera iskall.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lotta Lundgren - Brysselkål med rostade hasselnötter

(6)

Lotta Lundgren - Fiskpaté med saffran och romsås

(4)

Lotta Lundgren - Färskostbollar med nötter och torkad frukt

(29)

Lotta Lundgren - Klenäter

(5)

Lotta Lundgren - Morotslåda med söta kryddor

(8)

Lotta Lundgren - Parmasvepta dadlar med äpple och salvia

(6)

Lotta Lundgren - Saffransknutar med mandelmassa

(15)

Lotta Lundgren - Mandelmusslor på rostad mandel

(5)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies