För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Bruschetta med tomat, mozzarella och oliver

Betyg (1-5):
3.6 (15 betyg)

Enkel och snabb förrätt.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:250º-Grill
8 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 tomater i små bitar
  • 16 kärnfria gröna oliver i små bitar
  • 50 g mozzarella i små bitar
  • 1 msk strimlad färsk basilika
  • nymalen peppar
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 3 msk olivolja
  • 1 ciabatta eller annat lite grövre bröd i 8 skivor
  • salt

Gör så här

  1. Lägg tomater, oliver och mozzarella i en skål. Rör ner basilika, blanda ordentligt och smaka av med salt och peppar.
  2. Blanda vitlök och det mesta av olivoljan i en annan skål. Pensla båda sidorna på ciabattaskivorna med vitlöks- och oljeblandningen och lägg på galler i den övre delen av ugnen eller på grillen.
  3. Pensla ovansidan på de rostade brödskivorna med lite olivolja och lägg på tomatröran. Servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Caesarsallad med grillade kungsräkor

(2)

Ost- och olivfyllda minipaprikor

(12)

Ljummen primörsallad med brynt smör och Västerbottensost

(4)

Grillade filodegsrullar med ost och feferoni

(0)

Fetaostsallad med rostad paprika

(13)

Paprikor med fetaost och crème fraiche

(29)

Filodegsknyten med Västerbottensost

(3)

Ricotta- och valnötsfyllda tomater

(3)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 2 tomater i små bitar
  • 16 kärnfria gröna oliver i små bitar
  • 50 g mozzarella i små bitar
  • 1 msk strimlad färsk basilika
  • nymalen peppar
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 3 msk olivolja
  • 1 ciabatta eller annat lite grövre bröd i 8 skivor
  • salt

Bruschetta med tomat, mozzarella och oliver

Betyg (1-5):
3.6 (15 betyg)

Enkel och snabb förrätt.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:250º-Grill
8 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg tomater, oliver och mozzarella i en skål. Rör ner basilika, blanda ordentligt och smaka av med salt och peppar.
  2. Blanda vitlök och det mesta av olivoljan i en annan skål. Pensla båda sidorna på ciabattaskivorna med vitlöks- och oljeblandningen och lägg på galler i den övre delen av ugnen eller på grillen.
  3. Pensla ovansidan på de rostade brödskivorna med lite olivolja och lägg på tomatröran. Servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Caesarsallad med grillade kungsräkor

(2)

Ost- och olivfyllda minipaprikor

(12)

Ljummen primörsallad med brynt smör och Västerbottensost

(4)

Grillade filodegsrullar med ost och feferoni

(0)

Fetaostsallad med rostad paprika

(13)

Paprikor med fetaost och crème fraiche

(29)

Filodegsknyten med Västerbottensost

(3)

Ricotta- och valnötsfyllda tomater

(3)