För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Brownie med avokado-ganache

Betyg (1-5):
4 (4 betyg)

En härligt kladdig chokladkaka med luftig topping. Recept ur kokboken: Food retrat av Frida Ronge

Tillagningstid: 20 min + tid i kylen
8 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 dl valnötter
  • 1 dl hasselnötter
  • 160 g dadlar, urkärnade
  • 0.5 dl kakao
  • 1 tsk vatten
  • 1 krm salt
  • Avokado-ganache
  • 1 stor mogen avokado
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 1 msk kokosolja
  • 2.5 msk kakao
  • 2 msk lönnsirap eller honung
  • Topping
  • valnötter
  • fikon
  • sesamfrön

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser till brownien till en kladdig massa och tryck ut i en liten brödform klädd med bakplåtspapper. Låt stå i kylen tills den stelnat, ca 30 min.
  2. Dela, kärna ur och mosa avokadon. Blanda med resten av ingredienserna till ganachen och bred på kakan i ett jämnt lager. Garnera med valnötter, fikon och sesamfrön.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pumpapaj med pekannötter

(9)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 1 dl valnötter
  • 1 dl hasselnötter
  • 160 g dadlar, urkärnade
  • 0.5 dl kakao
  • 1 tsk vatten
  • 1 krm salt
  • Avokado-ganache
  • 1 stor mogen avokado
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 1 msk kokosolja
  • 2.5 msk kakao
  • 2 msk lönnsirap eller honung
  • Topping
  • valnötter
  • fikon
  • sesamfrön

Brownie med avokado-ganache

Betyg (1-5):
4 (4 betyg)

En härligt kladdig chokladkaka med luftig topping. Recept ur kokboken: Food retrat av Frida Ronge

Tillagningstid: 20 min + tid i kylen
8 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser till brownien till en kladdig massa och tryck ut i en liten brödform klädd med bakplåtspapper. Låt stå i kylen tills den stelnat, ca 30 min.
  2. Dela, kärna ur och mosa avokadon. Blanda med resten av ingredienserna till ganachen och bred på kakan i ett jämnt lager. Garnera med valnötter, fikon och sesamfrön.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pumpapaj med pekannötter

(9)