Broccolibollar med asiatisk morotsspaghettisallad och sriracha mayo
  • Tid 20 min

Broccolibollar med asiatisk morotsspaghettisallad och sriracha mayo

0 (0 betyg)

Härlig asiatisk sallad på morotsspaghetti och broccolibollar.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 12

Ingredienser

4 portioner
  • 560 g Broccolibollar med ost och basilika
Morotsspaghettisallad
  • 1 dl sweet chilisås
  • 1 msk finriven färsk ingefära
  • 1 tsk sesamolja
  • 0.5 tsk salt
  • 250 g morotsspaghetti, Hackat och klart
  • 100 g färska böngroddar
  • 0.5 kruka färsk koriander, hackad
Morotsspagettisallad
  • 1 lime, finrivet skal och saft
Till servering
  • srirachamajonnäs
  • picklad rödlök
  • limeklyfta
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Värm broccolibollarna enligt anvisningen på förpackningen.

  2. 2

    Blanda sweet chili, ingefära, limeskal (endast det gröna), limesaft, sesamolja och salt till en dressing. Vänd ner morot, böngroddar och koriander.

  3. 3

    Servera bollarna med morotsspagettisallad, sriracha mayo, picklad rödlök och en limeklyfta.

Picklad rödlök!

  1. 1

    Skiva 2 rödlökar tunt och lägg i en skål. Värm ½ dl ättika (12 %), 1 dl strösocker och 2 dl vatten i en kastrull tills sockret lösts upp.

  2. 2

    Häll lagen över löken och låt dra minst 20 min.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar