Breakfast bowl

Betyg (1-5):
3 (1 betyg)

Tomatsoppa som en engelsk frukost med vitabönor, ägg och bacon

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 0.5 gul lök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, skivad
  • 1 msk olivolja
  • 500 g krossade tomater
  • 2 dl vatten
  • 1 msk smör
  • 1 msk honung
  • 140 g bacon
  • 4 ägg
  • 1 msk olja
  • 400 g stora vita bönor, avsköljda

Gör så här

  1. Fräs lök och vitlök i olja i en kastrull tills löken är mjuk utan att få färg.
  2. Tillsätt krossade tomater, vatten, smör och honung. Låt sjuda ca 10 min. Mixa slät och smaka av med salt och peppar.
  3. Knaperstek bacon och låt rinna av på hushållspapper. Stek äggen i lite olja så att gulan fortfarande är lös. Salta och peppra.
  4. Häll bönorna i soppan och servera då de är varma. Lägg i ägg och bacon och ät med ett gott bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Cecilia

2017-04-03

Gott till lunch!

Liknande recept

Örtfrittata

(2)

Frasvåfflor

(123)

Grön omelett

(2)

Butternutomelett

(0)

Supergreen smoothie bowl

(2)

Havrepannkakor

(29)

Toastat rågbröd med avokado och ägg

(0)

Gröna plättar med spenat och kardemumma

(6)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 0.5 gul lök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, skivad
  • 1 msk olivolja
  • 500 g krossade tomater
  • 2 dl vatten
  • 1 msk smör
  • 1 msk honung
  • 140 g bacon
  • 4 ägg
  • 1 msk olja
  • 400 g stora vita bönor, avsköljda

Breakfast bowl

Betyg (1-5):
3 (1 betyg)

Tomatsoppa som en engelsk frukost med vitabönor, ägg och bacon

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Fräs lök och vitlök i olja i en kastrull tills löken är mjuk utan att få färg.
  2. Tillsätt krossade tomater, vatten, smör och honung. Låt sjuda ca 10 min. Mixa slät och smaka av med salt och peppar.
  3. Knaperstek bacon och låt rinna av på hushållspapper. Stek äggen i lite olja så att gulan fortfarande är lös. Salta och peppra.
  4. Häll bönorna i soppan och servera då de är varma. Lägg i ägg och bacon och ät med ett gott bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Cecilia

2017-04-03

Gott till lunch!

Liknande recept

Örtfrittata

(2)

Frasvåfflor

(123)

Grön omelett

(2)

Butternutomelett

(0)

Supergreen smoothie bowl

(2)

Havrepannkakor

(29)

Toastat rågbröd med avokado och ägg

(0)

Gröna plättar med spenat och kardemumma

(6)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies