För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Bratwurst med stuvad blomkål

Betyg (1-5):
2.87 (30 betyg)

Välj bratwurst eller den korv du gillar mest och servera den med blomkål så har du en god och lättlagad rätt.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 20 g smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 5 dl mjölk
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 korvar
  • 2 msk smör
  • 800 g blomkål
  • 0.5 tsk salt
  • Till servering:
  • 4 msk senap

Gör så här

  1. Smält smör i en tjockbottnad kastrull. Vispa i mjölet. Häll på lite mjölk och vispa till en jämn konsistens. Tillsätt resten av mjölken, lite i tagen, samt salt och peppar. Vispa hela tiden och var försiktig med värmen.
  2. Lägg i blomkålsbuketter och låt dem sjuda försiktigt under omrörning 5–10 minuter.
  3. Stek korvarna i smör ca 5 minuter. Servera med en klick senap.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Åse

2013-09-16

Trevligt med alla dessa recept som underlättar vardagen Men skulle vilja veta kcal innehållet i rätterna oxå

Liknande recept

Grillad spetskål med kryddig råkorv och paprikaröra

(11)

Chorizo med buljongkokt vitkål och pepparrotssås

(7)

Rostad potatissoppa med chorizo och friterad grönkål

(7)

Korvstroganoff på grillen

(5)

Kålsoppa med korvslantar

(13)

Pustagryta

(7)

Ugnspannkaka med broccolisoppa

(7)

Rosa surkål med grillad korv

(6)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 20 g smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 5 dl mjölk
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 korvar
  • 2 msk smör
  • 800 g blomkål
  • 0.5 tsk salt
  • Till servering:
  • 4 msk senap

Bratwurst med stuvad blomkål

Betyg (1-5):
2.87 (30 betyg)

Välj bratwurst eller den korv du gillar mest och servera den med blomkål så har du en god och lättlagad rätt.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smält smör i en tjockbottnad kastrull. Vispa i mjölet. Häll på lite mjölk och vispa till en jämn konsistens. Tillsätt resten av mjölken, lite i tagen, samt salt och peppar. Vispa hela tiden och var försiktig med värmen.
  2. Lägg i blomkålsbuketter och låt dem sjuda försiktigt under omrörning 5–10 minuter.
  3. Stek korvarna i smör ca 5 minuter. Servera med en klick senap.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Åse

2013-09-16

Trevligt med alla dessa recept som underlättar vardagen Men skulle vilja veta kcal innehållet i rätterna oxå

Liknande recept

Grillad spetskål med kryddig råkorv och paprikaröra

(11)

Chorizo med buljongkokt vitkål och pepparrotssås

(7)

Rostad potatissoppa med chorizo och friterad grönkål

(7)

Korvstroganoff på grillen

(5)

Kålsoppa med korvslantar

(13)

Pustagryta

(7)

Ugnspannkaka med broccolisoppa

(7)

Rosa surkål med grillad korv

(6)