Bönbiffar med krispig sallad i honungsdressing och avokadodipp
  • Tid 20 min

Bönbiffar med krispig sallad i honungsdressing och avokadodipp

5 (1 betyg)

Härliga bönbiffar med kålsallad och avokadodipp.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 17

Ingredienser

4 portioner
  • 450 g Bönbiff med picklad blomkål
Sallad
  • 4 msk olivolja
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 2 msk honung
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk vatten
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar
  • 400 g Taco mex mix, Hackat & klart
Avokadodipp
  • 2 avokador
  • 150 g frysta gröna sojabönor, tinade
  • 1 dl hackad persilja eller koriander
  • 1 lime, pressad saft
  • 0.5 vitlöksklyfta, skivad
  • 1 tsk salt
Till servering
  • picklad rödlök
  • citronklyfta
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Värm bönbiffarna enligt anvisningen på förpackningen.

  2. 2

    Mixa olja, vinäger, honung, senap, vatten, salt och peppar med stavmixer. Häll dressingen över grönsaksblandningen och låt dra en stund.

  3. 3

    Mixa avokado, sojabönor, örter, limesaft, vitlök och salt med stavmixer.

  4. 4

    Servera blomkålsbiffarna med sallad, avokadodipp, picklad lök och en citronklyfta.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar