Blomkål i röd currysås
  • Tid 20 min

Blomkål i röd currysås

2.43 (23 betyg)

Sått asiatisk smak på blomkålen med kokosmjölk och koriander.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 6

Ingredienser

4 portioner
  • 1 kg blomkålsbuketter
  • 400 ml kokosmjölk
  • 1.5 msk röd currypasta
  • 150 g sugar snaps
  • 1 tsk salt
  • färsk koriander
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Lägg blomkål, kokosmjölk och currypasta i en kastrull med lock. Låt sjuda ca 10 min. Rör om då och då.

  2. 2

    Tillsätt sugar snaps och salt, sjud ytterligare 3 min.

Till servering

  1. 1

    Toppa med klippt koriander vid servering.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Vid servering, lägg räkor på blomkålen så de blir varma och servera med ris eller nudlar. Rätten passar även bra med kyckling eller fisk.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar