Blåbärspaj

Betyg (1-5):
3.5 (6 betyg)

På 30 minuter kan du duka fram och bjuda på den här supergoda smulpajen med blåbär och vit choklad! Servera med glass, vaniljsås eller vispad grädde.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 150 g smör
  • 2 dl havregryn
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 msk strösocker
  • 450 g frysta blåbär
  • 1 msk strösocker
  • 100 g vit choklad
  • Till servering
  • glass
  • vaniljsås eller vispad grädde

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. smör i tärningar. Nyp ihop havregryn,vetemjöl, strösocker och salt med smörbitarna till en smulig deg.
  2. Blanda frysta blåbär och strösocker i en pajform, cirka 25 centimeter i diameter. Hacka vit choklad.
  3. Strö smuldegen och den vita chokladen över blåbären. Grädda långt ner i ugnen 30 minuter. Servera med glass, vaniljsås eller vispad grädde.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillad trifle

(0)

Chiayoghurtbägare

(13)

Mascarponekräm med nektariner och hallonsås

(1)

Jordgubbsbruschetta

(4)

Chokladdoppade fruktspett

(7)

Chokladbräck med bär, kolakrisp och rostade pinjenötter - Lotta Lundgren

(2)

Karamelliserad getost med hjortron

(10)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 150 g smör
  • 2 dl havregryn
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 msk strösocker
  • 450 g frysta blåbär
  • 1 msk strösocker
  • 100 g vit choklad
  • Till servering
  • glass
  • vaniljsås eller vispad grädde

Blåbärspaj

Betyg (1-5):
3.5 (6 betyg)

På 30 minuter kan du duka fram och bjuda på den här supergoda smulpajen med blåbär och vit choklad! Servera med glass, vaniljsås eller vispad grädde.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. smör i tärningar. Nyp ihop havregryn,vetemjöl, strösocker och salt med smörbitarna till en smulig deg.
  2. Blanda frysta blåbär och strösocker i en pajform, cirka 25 centimeter i diameter. Hacka vit choklad.
  3. Strö smuldegen och den vita chokladen över blåbären. Grädda långt ner i ugnen 30 minuter. Servera med glass, vaniljsås eller vispad grädde.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillad trifle

(0)

Chiayoghurtbägare

(13)

Mascarponekräm med nektariner och hallonsås

(1)

Jordgubbsbruschetta

(4)

Chokladdoppade fruktspett

(7)

Chokladbräck med bär, kolakrisp och rostade pinjenötter - Lotta Lundgren

(2)

Karamelliserad getost med hjortron

(10)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies