För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Blåbärspaj

Betyg (1-5):
3.71 (7 betyg)

På 30 minuter kan du duka fram och bjuda på den här supergoda smulpajen med blåbär och vit choklad! Servera med glass, vaniljsås eller vispad grädde.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 150 g smör
  • 2 dl havregryn
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 msk strösocker
  • 450 g frysta blåbär
  • 1 msk strösocker
  • 100 g vit choklad
  • Till servering
  • glass
  • vaniljsås eller vispad grädde

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. smör i tärningar. Nyp ihop havregryn,vetemjöl, strösocker och salt med smörbitarna till en smulig deg.
  2. Blanda frysta blåbär och strösocker i en pajform, cirka 25 centimeter i diameter. Hacka vit choklad.
  3. Strö smuldegen och den vita chokladen över blåbären. Grädda långt ner i ugnen 30 minuter. Servera med glass, vaniljsås eller vispad grädde.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Chiayoghurtbägare

(14)

Chokladbräck med bär, kolakrisp och rostade pinjenötter - Lotta Lundgren

(7)

Karamelliserad getost med hjortron

(10)

Grillad trifle

(0)

Chokladdoppade fruktspett

(7)

Mascarponekräm med nektariner och hallonsås

(2)

Jordgubbsbruschetta

(4)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 150 g smör
  • 2 dl havregryn
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 msk strösocker
  • 450 g frysta blåbär
  • 1 msk strösocker
  • 100 g vit choklad
  • Till servering
  • glass
  • vaniljsås eller vispad grädde

Blåbärspaj

Betyg (1-5):
3.71 (7 betyg)

På 30 minuter kan du duka fram och bjuda på den här supergoda smulpajen med blåbär och vit choklad! Servera med glass, vaniljsås eller vispad grädde.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. smör i tärningar. Nyp ihop havregryn,vetemjöl, strösocker och salt med smörbitarna till en smulig deg.
  2. Blanda frysta blåbär och strösocker i en pajform, cirka 25 centimeter i diameter. Hacka vit choklad.
  3. Strö smuldegen och den vita chokladen över blåbären. Grädda långt ner i ugnen 30 minuter. Servera med glass, vaniljsås eller vispad grädde.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Chiayoghurtbägare

(14)

Chokladbräck med bär, kolakrisp och rostade pinjenötter - Lotta Lundgren

(7)

Karamelliserad getost med hjortron

(10)

Grillad trifle

(0)

Chokladdoppade fruktspett

(7)

Mascarponekräm med nektariner och hallonsås

(2)

Jordgubbsbruschetta

(4)