
Biff rydberg med en twist
Betyg (1-5):
Biff med härligt söt vitkål i potatisen.
Tillagningstid: 40 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 600 g potatis
- 300 g vitkål
- 4 gula lökar
- 1 msk olivolja
- 30 g smör
- 1 tsk smör
- 500 g biff, tärnad
- 0.5 tsk svartpeppar
- 4 äggulor
- 4 msk pepparrot, riven
- 1 tsk salt
Gör så här
- Tärna potatisen och skär vitkål och lök i liknande stora bitar. Hetta upp olja i en stekpanna. Klicka i smör och stek potatis och vitkål tills potatisen är mjuk. Salta och rör då och då. Lägg åt sidan och täck med folie.
- Bryn nu lök i smör i samma panna och lägg sedan undan bredvid potatisen. Hetta upp stekpannan ordentligt och stek lite i taget av köttet. Super hastigt ska bara in och ur pannan. Salta och peppra.
- Servera med rå äggula och toppa med riven pepparrot.
Servering
Gör maränger på äggvitan som blir över, se recept på coop.se
Tips

Kött och potatis gillar väl de flesta barn? Var försiktig med pepparroten.
Liknande recept
Biff rydberg med en twist
Betyg (1-5):
Biff med härligt söt vitkål i potatisen.
Tillagningstid: 40 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Tärna potatisen och skär vitkål och lök i liknande stora bitar. Hetta upp olja i en stekpanna. Klicka i smör och stek potatis och vitkål tills potatisen är mjuk. Salta och rör då och då. Lägg åt sidan och täck med folie.
- Bryn nu lök i smör i samma panna och lägg sedan undan bredvid potatisen. Hetta upp stekpannan ordentligt och stek lite i taget av köttet. Super hastigt ska bara in och ur pannan. Salta och peppra.
- Servera med rå äggula och toppa med riven pepparrot.
Servering
Gör maränger på äggvitan som blir över, se recept på coop.se
Tips

Kött och potatis gillar väl de flesta barn? Var försiktig med pepparroten.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Hans Göransson
2015-02-12
Gott, Gott!