Biff rydberg med en twist

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Biff med härligt söt vitkål i potatisen.

Tillagningstid: 40 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 10 st
  • 600 g potatis
  • 300 g vitkål
  • 4 gula lökar
  • 1 msk olivolja
  • 30 g smör
  • 1 tsk smör
  • 500 g biff, tärnad
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 äggulor
  • 4 msk pepparrot, riven

Gör så här

  1. Tärna potatisen och skär vitkål och lök i liknande stora bitar. Hetta upp olja i en stekpanna. Klicka i smör och stek potatis och vitkål tills potatisen är mjuk. Salta och rör då och då. Lägg åt sidan och täck med folie.
  2. Bryn nu lök i smör i samma panna och lägg sedan undan bredvid potatisen. Hetta upp stekpannan ordentligt och stek lite i taget av köttet. Super hastigt ska bara in och ur pannan. Salta och peppra.
  3. Servera med rå äggula och toppa med riven pepparrot.

Servering

Gör maränger på äggvitan som blir över, se recept på coop.se

Tips

Kött och potatis gillar väl de flesta barn? Var försiktig med pepparroten.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Hans Göransson

2015-02-12

Gott, Gott!

Liknande recept

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini

(13)

Rustik bondgryta

(34)

Färsbiffar med tomatsalsa och rotfruktsgratäng

(5)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(174)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(0)

Asiatisk nudelsallad med helstekt fläskfilé

(46)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(7)

Köttfärssoppa tacostyle

(10)
10 st
  • Ingredienser 10 st
  • 600 g potatis
  • 300 g vitkål
  • 4 gula lökar
  • 1 msk olivolja
  • 30 g smör
  • 1 tsk smör
  • 500 g biff, tärnad
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 äggulor
  • 4 msk pepparrot, riven

Biff rydberg med en twist

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Biff med härligt söt vitkål i potatisen.

Tillagningstid: 40 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tärna potatisen och skär vitkål och lök i liknande stora bitar. Hetta upp olja i en stekpanna. Klicka i smör och stek potatis och vitkål tills potatisen är mjuk. Salta och rör då och då. Lägg åt sidan och täck med folie.
  2. Bryn nu lök i smör i samma panna och lägg sedan undan bredvid potatisen. Hetta upp stekpannan ordentligt och stek lite i taget av köttet. Super hastigt ska bara in och ur pannan. Salta och peppra.
  3. Servera med rå äggula och toppa med riven pepparrot.

Servering

Gör maränger på äggvitan som blir över, se recept på coop.se

Tips

Kött och potatis gillar väl de flesta barn? Var försiktig med pepparroten.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Hans Göransson

2015-02-12

Gott, Gott!

Liknande recept

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini

(13)

Rustik bondgryta

(34)

Färsbiffar med tomatsalsa och rotfruktsgratäng

(5)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(174)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(0)

Asiatisk nudelsallad med helstekt fläskfilé

(46)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(7)

Köttfärssoppa tacostyle

(10)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies