Bettans sillsallad
  • Tid 15 min

Bettans sillsallad

0 (0 betyg)

En härlig sillsallad med späd spenat och krispiga ärtor.

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 9

Ingredienser

10 bufféportioner
  • 100 g babyspenat
  • 100 g sockerärtor
  • 3 dl gröna ärtor
  • 400 g matjessill, filéer
  • 1 rödlök
  • 5 kokta ägg
  • 10 kokt färskpotatis
  • 6 dillkvistar
  • 3 dl gräddfil
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Lägg spenaten på ett serveringsfat. Skär sockerärtorna på längden och sillen i bitar. Skiva rödlöken tunt och dela äggen och potatisarna på mitten.

  2. 2

    Fördela allt över spenaten och Garnera med dill. Servera med gräddfil.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Grovt skuren sillsallad blir bordets vackraste rätt, lika god kall som ljummen.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar