Bavette al pesto con patate

Betyg (1-5):
3.5 (4 betyg)

Bavette är en pastasort som är lite kraftigare än spagetti och serveras här med pesto, potatis och haricots verts. Små mozzarellabollar och riven parmesan ger ännu mer italiensk känsla till rätten.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 300 g potatis
  • 350 g bavette pasta
  • 150 g färska haricots verts eller sockerärtor
  • 0.5 dl pinjenöt eller solroskärnor
  • 190 g pesto alla genovese
  • salt och svartpeppar
  • 150 g mozzarella mini
  • 1 dl finriven parmesanost
  • basilikablad

Gör så här

  1. Koka potatisen i saltat vatten. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Lägg ner haricots verts i pastavattnet när 2 min av koktiden återstår.
  2. Rosta pinjenötterna i torr panna till fin färg. Skär den kokta potatisen i mindre bitar. Blanda potatis, pasta, haricots verts och pesto, smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg upp på ett fat och toppa med pinjenötter, mozzarella, parmesanost och basilikablad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Hel bbq-kyckling med fänkål och citron

(15)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Kycklingben med mangoglaze

(15)

Pannbiff med kryddpeppar och stekt lök

(19)

Tunnbrödsrulle med viltfärsbiff och lingon

(2)

Gaffelmosad potatis med räkor och sandefjordssås

(14)

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

(38)

Kycklingspett med hummus

(7)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 300 g potatis
  • 350 g bavette pasta
  • 150 g färska haricots verts eller sockerärtor
  • 0.5 dl pinjenöt eller solroskärnor
  • 190 g pesto alla genovese
  • salt och svartpeppar
  • 150 g mozzarella mini
  • 1 dl finriven parmesanost
  • basilikablad

Bavette al pesto con patate

Betyg (1-5):
3.5 (4 betyg)

Bavette är en pastasort som är lite kraftigare än spagetti och serveras här med pesto, potatis och haricots verts. Små mozzarellabollar och riven parmesan ger ännu mer italiensk känsla till rätten.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka potatisen i saltat vatten. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Lägg ner haricots verts i pastavattnet när 2 min av koktiden återstår.
  2. Rosta pinjenötterna i torr panna till fin färg. Skär den kokta potatisen i mindre bitar. Blanda potatis, pasta, haricots verts och pesto, smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg upp på ett fat och toppa med pinjenötter, mozzarella, parmesanost och basilikablad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Hel bbq-kyckling med fänkål och citron

(15)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Kycklingben med mangoglaze

(15)

Pannbiff med kryddpeppar och stekt lök

(19)

Tunnbrödsrulle med viltfärsbiff och lingon

(2)

Gaffelmosad potatis med räkor och sandefjordssås

(14)

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

(38)

Kycklingspett med hummus

(7)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies