Barnens kycklingpizza

Betyg (1-5):
3.2 (10 betyg)

Matig och mättande pizza med kyckling och bacon.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 1 pizzakit med tomatsås
  • 200 g riven mozzarella
  • 0.5 grillad kyckling
  • 120 g bacon
  • 4 ananasringar
  • 1 msk torkad oregano

Gör så här

  1. Rulla ut pizzadegen på en plåt med bakplåtspapper. Bred ut tomatsåsen.
  2. Strö över mozzarellan. Dela kycklingen i små bitar och strö dem över mozzarellan.
  3. Klipp baconet och fördela över pizzorna. Lägg en ananasring på varje pizza.
  4. Strö oregano över pizzorna.
  5. Grädda pizzan mitt i ugnen 20 – 25 min.

Tips

Det går även bra att använda vanlig pizzadeg, räkna då med lite extra tid i ugnen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Britta/webbredaktionen

2014-02-12

@Agneta Sunehag Vi ändrar i receptet. Använd färdigt pizzakit med tomatsås istället och grädda i 200º i 20-25 min.

Agneta Sunehag

2014-02-11

Har försökt få tag på pizzabottnarna utan framgång. En medelstor och en stor butik i en stor stad har inte hört talas om dem.Jag har också försökt ringa er kundtjänst för att få information utan framgång. Damen i kundtjänst visste ingenting men lovade framföra min fråga till någon som vet. Jag har ringt tre ggr men har efter tre dagar ännu inte lyckats få ett svar. Jag tycker det är urusel service!!

Liknande recept

"Pulled" kyckling med fajitatillbehör

(3)

Crispy chicken med bbq-sås

(3)

Stekt kyckling

(1)

Salladsknyte med kycklingfärs och limesås

(6)

Jerk chicken

(13)

Juliga kycklingköttbullar

(1)

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

(4)

Pulled chicken med mangosalsa

(17)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1 pizzakit med tomatsås
  • 200 g riven mozzarella
  • 0.5 grillad kyckling
  • 120 g bacon
  • 4 ananasringar
  • 1 msk torkad oregano

Barnens kycklingpizza

Betyg (1-5):
3.2 (10 betyg)

Matig och mättande pizza med kyckling och bacon.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rulla ut pizzadegen på en plåt med bakplåtspapper. Bred ut tomatsåsen.
  2. Strö över mozzarellan. Dela kycklingen i små bitar och strö dem över mozzarellan.
  3. Klipp baconet och fördela över pizzorna. Lägg en ananasring på varje pizza.
  4. Strö oregano över pizzorna.
  5. Grädda pizzan mitt i ugnen 20 – 25 min.

Tips

Det går även bra att använda vanlig pizzadeg, räkna då med lite extra tid i ugnen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Britta/webbredaktionen

2014-02-12

@Agneta Sunehag Vi ändrar i receptet. Använd färdigt pizzakit med tomatsås istället och grädda i 200º i 20-25 min.

Agneta Sunehag

2014-02-11

Har försökt få tag på pizzabottnarna utan framgång. En medelstor och en stor butik i en stor stad har inte hört talas om dem.Jag har också försökt ringa er kundtjänst för att få information utan framgång. Damen i kundtjänst visste ingenting men lovade framföra min fråga till någon som vet. Jag har ringt tre ggr men har efter tre dagar ännu inte lyckats få ett svar. Jag tycker det är urusel service!!

Liknande recept

"Pulled" kyckling med fajitatillbehör

(3)

Crispy chicken med bbq-sås

(3)

Stekt kyckling

(1)

Salladsknyte med kycklingfärs och limesås

(6)

Jerk chicken

(13)

Juliga kycklingköttbullar

(1)

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

(4)

Pulled chicken med mangosalsa

(17)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies