Barnens krämiga tagliatelle

Betyg (1-5):
4 (5 betyg)

En snabblagad krämig fläskfilépasta med färskost och soltorkade tomater. perfekt middag!

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 400 g tagliatelle
  • 500 g fläskfilé
  • smör
  • 2 tsk flingsalt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 200 g färskost
  • 200 g strimlade soltorkade tomater
  • rucola
  • körsbärstomater

Gör så här

  1. Koka upp en stor kastrull med saltat vatten till pastan. Lägg i tagliatelle när det kokar. Skär fläskfilé i 1 centimeter tjocka skivor.
  2. Hetta upp en stor stekpanna. Stek köttskivorna i smör till fin färg på båda sidor. Krydda med flingsalt och svartpeppar. Lägg i färskost.
  3. Tillsätt strimlade soltorkade tomater (avrunna). Låt puttra ca 5 min.
  4. Häll av pastavattnet och vänd runt pastan med kött och sås i stekpannan. Servera pastan toppad med rucola och körsbärstomater.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Risoni med svamp och parmesan

(22)

Docentens dillpasta

(6)

Paolos pasta med köttbullar och mozzarella

(13)

Ädelostpasta med skinka och päron

(1)

Tagliatelle med musslor och bacon

(30)

Klassisk carbonara

(0)

Pastasallad carbonara

(16)

Pastaknyten med portabello, parmesan och pancetta

(9)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 400 g tagliatelle
  • 500 g fläskfilé
  • smör
  • 2 tsk flingsalt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 200 g färskost
  • 200 g strimlade soltorkade tomater
  • rucola
  • körsbärstomater

Barnens krämiga tagliatelle

Betyg (1-5):
4 (5 betyg)

En snabblagad krämig fläskfilépasta med färskost och soltorkade tomater. perfekt middag!

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka upp en stor kastrull med saltat vatten till pastan. Lägg i tagliatelle när det kokar. Skär fläskfilé i 1 centimeter tjocka skivor.
  2. Hetta upp en stor stekpanna. Stek köttskivorna i smör till fin färg på båda sidor. Krydda med flingsalt och svartpeppar. Lägg i färskost.
  3. Tillsätt strimlade soltorkade tomater (avrunna). Låt puttra ca 5 min.
  4. Häll av pastavattnet och vänd runt pastan med kött och sås i stekpannan. Servera pastan toppad med rucola och körsbärstomater.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Risoni med svamp och parmesan

(22)

Docentens dillpasta

(6)

Paolos pasta med köttbullar och mozzarella

(13)

Ädelostpasta med skinka och päron

(1)

Tagliatelle med musslor och bacon

(30)

Klassisk carbonara

(0)

Pastasallad carbonara

(16)

Pastaknyten med portabello, parmesan och pancetta

(9)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies