Barnens godaste ugnsfisk

Betyg (1-5):
3.92 (38 betyg)

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 6 st
  • 70 g babyspenat
  • 4 torskryggfiléer (á 125 g)
  • 1 kruka dill
  • 2 dl grädde
  • 1 vitlöksklyfta
  • 0.5 citron

Gör så här

  1. Lägg spenaten i en gratängform. Lägg tinade torskryggfiléer ovanpå och strö över salt. Klipp dill över fisken.
  2. Häll grädde i en skål. Pressa i vitlök och citronsaft, rör om.
  3. Häll gräddblandningen över fisken. Tillaga mitt i ugnen i ca 20 min.
  4. Servera med potatisstomp (krossad potatis med smör) och gärna småtomater.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Mikael Otterdahl

2019-01-28

Så himla god och fantastiskt lättlagad. Mina barns absoluta favorit :)

Jonas

2018-08-29

Världens bästa!

Coop webbredaktör

2018-01-08

Till Hansa: Ugnstemperaturen ska vara 200º. Lycka till!

Hansa

2018-01-04

vilket gradantal?

Sofie

2017-10-19

En av barnens nya favoriter :)

J

2017-08-27

Oätbar tyckte både jag och sonen

L

2016-11-14

Supergod. Vi kryddade extra med vegeta natur och mer vitlök.

Henrik

2016-10-17

Jättegott. Man kan dock utan problem ha i mer vitlök. Vi hade tre klyftor istället för en.

Liknande recept

Pasta med krämig laxsås - Coop

(33)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(3)

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor - Coop

(0)

Klassisk laxburgare - Coop

(2)

Mini-Jansson med gravad lax och rosépeppar - Coop

(9)

Potatissallad med kallrökt lax - Coop

(9)

Tunnbrödsrulle med varmrökt lax - Coop

(6)

Barnens bästa tacogratäng - Coop

(7)
6 st
  • Ingredienser 6 st
  • 70 g babyspenat
  • 4 torskryggfiléer (á 125 g)
  • 1 kruka dill
  • 2 dl grädde
  • 1 vitlöksklyfta
  • 0.5 citron

Barnens godaste ugnsfisk

Betyg (1-5):
3.92 (38 betyg)

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg spenaten i en gratängform. Lägg tinade torskryggfiléer ovanpå och strö över salt. Klipp dill över fisken.
  2. Häll grädde i en skål. Pressa i vitlök och citronsaft, rör om.
  3. Häll gräddblandningen över fisken. Tillaga mitt i ugnen i ca 20 min.
  4. Servera med potatisstomp (krossad potatis med smör) och gärna småtomater.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Mikael Otterdahl

2019-01-28

Så himla god och fantastiskt lättlagad. Mina barns absoluta favorit :)

Jonas

2018-08-29

Världens bästa!

Coop webbredaktör

2018-01-08

Till Hansa: Ugnstemperaturen ska vara 200º. Lycka till!

Hansa

2018-01-04

vilket gradantal?

Sofie

2017-10-19

En av barnens nya favoriter :)

J

2017-08-27

Oätbar tyckte både jag och sonen

L

2016-11-14

Supergod. Vi kryddade extra med vegeta natur och mer vitlök.

Henrik

2016-10-17

Jättegott. Man kan dock utan problem ha i mer vitlök. Vi hade tre klyftor istället för en.

Liknande recept

Pasta med krämig laxsås - Coop

(33)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(3)

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor - Coop

(0)

Klassisk laxburgare - Coop

(2)

Mini-Jansson med gravad lax och rosépeppar - Coop

(9)

Potatissallad med kallrökt lax - Coop

(9)

Tunnbrödsrulle med varmrökt lax - Coop

(6)

Barnens bästa tacogratäng - Coop

(7)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies