För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Barnens godaste ugnsfisk

Betyg (1-5):
3.88 (43 betyg)

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 70 g babyspenat
  • 4 torskryggfiléer (á 125 g)
  • 1 kruka dill
  • 2 dl grädde
  • 1 vitlöksklyfta
  • 0.5 citron
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Lägg spenaten i en gratängform. Lägg tinade torskryggfiléer ovanpå och strö över salt. Klipp dill över fisken.
  2. Häll grädde i en skål. Pressa i vitlök och citronsaft, rör om.
  3. Häll gräddblandningen över fisken. Tillaga mitt i ugnen i ca 20 min.
  4. Servera med potatisstomp (krossad potatis med smör) och gärna småtomater.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Mikael Otterdahl

2019-01-28

Så himla god och fantastiskt lättlagad. Mina barns absoluta favorit :)

Jonas

2018-08-29

Världens bästa!

Checkbox Coop

2018-01-08

Till Hansa: Ugnstemperaturen ska vara 200º. Lycka till!

Hansa

2018-01-04

vilket gradantal?

Sofie

2017-10-19

En av barnens nya favoriter :)

J

2017-08-27

Oätbar tyckte både jag och sonen

L

2016-11-14

Supergod. Vi kryddade extra med vegeta natur och mer vitlök.

Henrik

2016-10-17

Jättegott. Man kan dock utan problem ha i mer vitlök. Vi hade tre klyftor istället för en.

Liknande recept

Potatissallad med kallrökt lax

(15)

Hemlagad pölsa

(11)

Klassisk laxburgare

(5)

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

(0)

Panerad fiskburgare med remouladsås

(9)

Mini-Jansson med gravad lax och rosépeppar

(9)

Sej med grillad paprika och parmesan

(115)

Lax med blomkålscouscous

(18)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 70 g babyspenat
  • 4 torskryggfiléer (á 125 g)
  • 1 kruka dill
  • 2 dl grädde
  • 1 vitlöksklyfta
  • 0.5 citron
  • 1 tsk salt

Barnens godaste ugnsfisk

Betyg (1-5):
3.88 (43 betyg)

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg spenaten i en gratängform. Lägg tinade torskryggfiléer ovanpå och strö över salt. Klipp dill över fisken.
  2. Häll grädde i en skål. Pressa i vitlök och citronsaft, rör om.
  3. Häll gräddblandningen över fisken. Tillaga mitt i ugnen i ca 20 min.
  4. Servera med potatisstomp (krossad potatis med smör) och gärna småtomater.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Mikael Otterdahl

2019-01-28

Så himla god och fantastiskt lättlagad. Mina barns absoluta favorit :)

Jonas

2018-08-29

Världens bästa!

Checkbox Coop

2018-01-08

Till Hansa: Ugnstemperaturen ska vara 200º. Lycka till!

Hansa

2018-01-04

vilket gradantal?

Sofie

2017-10-19

En av barnens nya favoriter :)

J

2017-08-27

Oätbar tyckte både jag och sonen

L

2016-11-14

Supergod. Vi kryddade extra med vegeta natur och mer vitlök.

Henrik

2016-10-17

Jättegott. Man kan dock utan problem ha i mer vitlök. Vi hade tre klyftor istället för en.

Liknande recept

Potatissallad med kallrökt lax

(15)

Hemlagad pölsa

(11)

Klassisk laxburgare

(5)

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

(0)

Panerad fiskburgare med remouladsås

(9)

Mini-Jansson med gravad lax och rosépeppar

(9)

Sej med grillad paprika och parmesan

(115)

Lax med blomkålscouscous

(18)