Barnens bästa indiska daal

Barnens bästa indiska daal

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(53)

Vegansk indisk linsgryta, daal, med spenat, krossade tomater och kokosmjölk, Låt barnen laga middagen ikväll, det här receptet är enkelt att följa.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
  • 0.5 purjolök
  • 1 msk olja
  • 1 msk garam masala
  • naanbröd
  • 400 g krossade tomater
  • 1 dl vatten
  • 250 ml kokosmjölk
  • 2 dl torkade röda linser
  • 1 tsk salt
  • 70 g babyspenat
  • Till servering
  • ris

Gör så här

  1. Skär purjolök i tunna strimlor. Fräs löken i olja i en gryta och häll i garam masala. Värm naanbröden i ugn enligt förpackningens anvisning.
  2. Häll krossade tomater, vatten och kokosmjölk i grytan. Tillsätt torkade röda linser och salt. Låt småputtra ca 15 min.Vänd ner babyspenat i grytan. Servera med ris och ev naanbröd.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Barnens bästa indiska daal
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 0.5 purjolök
  • 1 msk olja
  • 1 msk garam masala
  • naanbröd
  • 400 g krossade tomater
  • 1 dl vatten
  • 250 ml kokosmjölk
  • 2 dl torkade röda linser
  • 1 tsk salt
  • 70 g babyspenat
  • Till servering
  • ris

Barnens bästa indiska daal

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(53)

Vegansk indisk linsgryta, daal, med spenat, krossade tomater och kokosmjölk, Låt barnen laga middagen ikväll, det här receptet är enkelt att följa.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner

Gör så här

  1. Skär purjolök i tunna strimlor. Fräs löken i olja i en gryta och häll i garam masala. Värm naanbröden i ugn enligt förpackningens anvisning.
  2. Häll krossade tomater, vatten och kokosmjölk i grytan. Tillsätt torkade röda linser och salt. Låt småputtra ca 15 min.Vänd ner babyspenat i grytan. Servera med ris och ev naanbröd.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!