För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Barnens bästa indiska daal

Betyg (1-5):
4.12 (25 betyg)

Vegetarisk indisk linsgryta, daal med spenat, krossade tomater och koksomjölk, Låt barnen laga middagen ikväll.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 0.5 purjolök
  • 1 msk olja
  • 1 msk garam masala
  • naanbröd
  • 400 g krossade tomater
  • 1 dl vatten
  • 250 ml kokosmjölk
  • 2 dl torkade röda linser
  • 1 tsk salt
  • 70 g babyspenat
  • Till servering
  • ris

Gör så här

  1. Skär purjolök i tunna strimlor. Fräs löken i olja i en gryta och häll i garam masala. Värm naanbröden i ugn enligt förpackningens anvisning.
  2. Häll krossade tomater, vatten och kokosmjölk i grytan. Tillsätt torkade röda linser och salt. Låt småputtra ca 15 min.Vänd ner babyspenat i grytan. Servera med ris och ev naanbröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kryddig linssoppa

(0)

Kokos- och linsgryta

(53)

Linsbolognese

(47)

Zucchinistubbar med röda linser och matvete

(29)

Linsbiffar med myntavinägrett

(8)

Kycklingrullar med balsamicosky, belugalinser och sötpotatis

(39)

Guldgul linssoppa med potatis

(50)

Linsgroddsallad med mango, avokado och kål

(5)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 0.5 purjolök
  • 1 msk olja
  • 1 msk garam masala
  • naanbröd
  • 400 g krossade tomater
  • 1 dl vatten
  • 250 ml kokosmjölk
  • 2 dl torkade röda linser
  • 1 tsk salt
  • 70 g babyspenat
  • Till servering
  • ris

Barnens bästa indiska daal

Betyg (1-5):
4.12 (25 betyg)

Vegetarisk indisk linsgryta, daal med spenat, krossade tomater och koksomjölk, Låt barnen laga middagen ikväll.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär purjolök i tunna strimlor. Fräs löken i olja i en gryta och häll i garam masala. Värm naanbröden i ugn enligt förpackningens anvisning.
  2. Häll krossade tomater, vatten och kokosmjölk i grytan. Tillsätt torkade röda linser och salt. Låt småputtra ca 15 min.Vänd ner babyspenat i grytan. Servera med ris och ev naanbröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kryddig linssoppa

(0)

Kokos- och linsgryta

(53)

Linsbolognese

(47)

Zucchinistubbar med röda linser och matvete

(29)

Linsbiffar med myntavinägrett

(8)

Kycklingrullar med balsamicosky, belugalinser och sötpotatis

(39)

Guldgul linssoppa med potatis

(50)

Linsgroddsallad med mango, avokado och kål

(5)