Barnens bästa indiska daal

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(42)

Vegetarisk indisk linsgryta, daal med spenat, krossade tomater och koksomjölk, Låt barnen laga middagen ikväll.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 0.5 purjolök
  • 1 msk olja
  • 1 msk garam masala
  • naanbröd
  • 400 g krossade tomater
  • 1 dl vatten
  • 250 ml kokosmjölk
  • 2 dl torkade röda linser
  • 1 tsk salt
  • 70 g babyspenat
  • Till servering
  • ris

Gör så här

  1. Skär purjolök i tunna strimlor. Fräs löken i olja i en gryta och häll i garam masala. Värm naanbröden i ugn enligt förpackningens anvisning.
  2. Häll krossade tomater, vatten och kokosmjölk i grytan. Tillsätt torkade röda linser och salt. Låt småputtra ca 15 min.Vänd ner babyspenat i grytan. Servera med ris och ev naanbröd.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Linsgroddsallad med mango, avokado och kål

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Kryddig linssoppa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Belugalasagne

Betyg
Betyg
(53)
Spara recept

Linsbiffar med myntavinägrett

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Enkel linssoppa

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Indiska linspannkakor fyllda med kryddstark blomkål

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Lins- och paprikapytt

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Linssallad med lax

Betyg
Betyg
(10)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 0.5 purjolök
  • 1 msk olja
  • 1 msk garam masala
  • naanbröd
  • 400 g krossade tomater
  • 1 dl vatten
  • 250 ml kokosmjölk
  • 2 dl torkade röda linser
  • 1 tsk salt
  • 70 g babyspenat
  • Till servering
  • ris

Barnens bästa indiska daal

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(42)

Vegetarisk indisk linsgryta, daal med spenat, krossade tomater och koksomjölk, Låt barnen laga middagen ikväll.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär purjolök i tunna strimlor. Fräs löken i olja i en gryta och häll i garam masala. Värm naanbröden i ugn enligt förpackningens anvisning.
  2. Häll krossade tomater, vatten och kokosmjölk i grytan. Tillsätt torkade röda linser och salt. Låt småputtra ca 15 min.Vänd ner babyspenat i grytan. Servera med ris och ev naanbröd.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Linsgroddsallad med mango, avokado och kål

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Kryddig linssoppa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Belugalasagne

Betyg
Betyg
(53)
Spara recept

Linsbiffar med myntavinägrett

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Enkel linssoppa

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Indiska linspannkakor fyllda med kryddstark blomkål

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Lins- och paprikapytt

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Linssallad med lax

Betyg
Betyg
(10)