Barnens bästa caesarsallad

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Lättlagad caesarsallad med räkor, krutonger och parmesan.

Tillagningstid: 20 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 11 st
  • 100 g parmesanost
  • 2 dl majonnäs
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 6 brödskivor
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 2 romansalladshuvuden
  • 12 körsbärstomater
  • 100 g sockerärter
  • 1 kg räkor eller 300 g i lag
  • 50 g parmesanost

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Riv parmesanost fint. Blanda med majonnäs och vitlök. Tärna brödskivor. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över olivolja. Blanda med flingsalt.
  2. Rosta krutongerna mitt i ugnen 7–8 minuter. Skär romansallad i bitar. Blanda med dressingen. Dela körsbärstomaterna.
  3. Dela sockerärter på längden. Skala räkor eller låt räckor i lag rinna av. Hyvla parmesanost med osthyvel.
  4. Blanda räkor, sallad, krutonger och grönsaker med parmesan och servera på ett stort fat.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Krämig gryta med räkor - Coop

(11)

Friterade kräftstjärtar med dippsås och ris - Coop

(1)

Caesarsallad med grillade kungsräkor - Coop

(1)

Räkceviche - Virgin Mary Style - Coop

(5)

Pasta med musslor och tomat - Coop

(2)

Rispappersrullar med dippsås - Coop

(4)

Grillade grönsaker med vitlöksfräst bläckfisk - Coop

(0)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)
11 st
  • Ingredienser 11 st
  • 100 g parmesanost
  • 2 dl majonnäs
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 6 brödskivor
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 2 romansalladshuvuden
  • 12 körsbärstomater
  • 100 g sockerärter
  • 1 kg räkor eller 300 g i lag
  • 50 g parmesanost

Barnens bästa caesarsallad

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Lättlagad caesarsallad med räkor, krutonger och parmesan.

Tillagningstid: 20 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Riv parmesanost fint. Blanda med majonnäs och vitlök. Tärna brödskivor. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över olivolja. Blanda med flingsalt.
  2. Rosta krutongerna mitt i ugnen 7–8 minuter. Skär romansallad i bitar. Blanda med dressingen. Dela körsbärstomaterna.
  3. Dela sockerärter på längden. Skala räkor eller låt räckor i lag rinna av. Hyvla parmesanost med osthyvel.
  4. Blanda räkor, sallad, krutonger och grönsaker med parmesan och servera på ett stort fat.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Krämig gryta med räkor - Coop

(11)

Friterade kräftstjärtar med dippsås och ris - Coop

(1)

Caesarsallad med grillade kungsräkor - Coop

(1)

Räkceviche - Virgin Mary Style - Coop

(5)

Pasta med musslor och tomat - Coop

(2)

Rispappersrullar med dippsås - Coop

(4)

Grillade grönsaker med vitlöksfräst bläckfisk - Coop

(0)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies