Baguette med vegme och snabbpicklade grönsaker

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Den perfekta lunchen! En fullmatad baguette med grönsaker, vegme (som är ett växtbaserat protein) och massor av smaker från asien.

Tillagningstid: 25 min
2 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (12)
  • 2 dl vatten
  • 1 dl strösocker
  • 0.5 dl ättiksprit (12 %)
  • 0.5 lime, finrivet skal (endast det gröna) och saft
  • 200 g asiatisk wokmix, Hackat och klart
  • 1 tsk neutral olja
  • 150 g pulled Vegme, naturell
  • 0.5 dl teriyakisås eller hoisinsås
  • 2 små baguetter
  • 4 salladsblad, t ex roman
  • 0.5 dl srirachamajonnäs
  • färsk koriander

Gör så här

  1. Rör ihop vatten, socker och ättika tills sockret löst sig. Tillsätt limeskal och saft. Vänd ner 1 påse wokmix och låt dra ca 20 min.
  2. Hetta upp olja i en stekpanna och stek Vegme med teriyakisås eller hoisinsås.
  3. Snitta baguetterna ovanifrån. Fyll med sallad, picklade grönsaker och Vegme. Toppa med srirachamajonnäs och koriander.

Servering

Hotta upp mackan med färsk chili!

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Belugalasagne

(31)

Sjötungsfiléer med laxfärs och sauce tomate

(3)

Falafel med rödbetsspagetti ”tabbouleh style” med tahinidipp

(2)

Varma havskräftor med sezuanpepparsmör och wok

(5)

Spagetti med tomatsås

(40)

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

(5)

Wrap med grillade grönsaker, kyckling och tzatziki

(8)

Rucolasorbet

(0)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 2 dl vatten
  • 1 dl strösocker
  • 0.5 dl ättiksprit (12 %)
  • 0.5 lime, finrivet skal (endast det gröna) och saft
  • 200 g asiatisk wokmix, Hackat och klart
  • 1 tsk neutral olja
  • 150 g pulled Vegme, naturell
  • 0.5 dl teriyakisås eller hoisinsås
  • 2 små baguetter
  • 4 salladsblad, t ex roman
  • 0.5 dl srirachamajonnäs
  • färsk koriander

Baguette med vegme och snabbpicklade grönsaker

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Den perfekta lunchen! En fullmatad baguette med grönsaker, vegme (som är ett växtbaserat protein) och massor av smaker från asien.

Tillagningstid: 25 min
2 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rör ihop vatten, socker och ättika tills sockret löst sig. Tillsätt limeskal och saft. Vänd ner 1 påse wokmix och låt dra ca 20 min.
  2. Hetta upp olja i en stekpanna och stek Vegme med teriyakisås eller hoisinsås.
  3. Snitta baguetterna ovanifrån. Fyll med sallad, picklade grönsaker och Vegme. Toppa med srirachamajonnäs och koriander.

Servering

Hotta upp mackan med färsk chili!

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Belugalasagne

(31)

Sjötungsfiléer med laxfärs och sauce tomate

(3)

Falafel med rödbetsspagetti ”tabbouleh style” med tahinidipp

(2)

Varma havskräftor med sezuanpepparsmör och wok

(5)

Spagetti med tomatsås

(40)

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

(5)

Wrap med grillade grönsaker, kyckling och tzatziki

(8)

Rucolasorbet

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies