Ärtstubbar picklad dill med rödbetor och gräddsås

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Tillagningstid: 45 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 12 st
  • 300 g ärtstubbar picklad dill
  • 500 g färsk rödbeta, kokta och skalade
  • 25 g smör
  • 1 tsk flingsalt
  • kokt potatis, till servering
  • Gräddsås
  • 1 msk smör
  • 1 msk vetemjöl
  • 1.5 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 1 tsk kinesisk soja
  • 0.5 buljongtärning
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Tillaga ärtstubbarna enligt anvisning på förpackningen. Skär rödbetorna i klyftor och stek i smöret tills det blir brynt. Smält smöret i en kastrull och vispa ner mjölet. Tillsätt grädde, vatten och soja och smula ner buljongtärningen. Låt puttra några minuter och smaka av med salt och peppar. Servera ärtstubbarna med rödbetorna, såsen och kokt potatis.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-06-13

Hej Samuel! 800-900 g potatis brukar vara lagom för 4 personer. Lycka till! hälsar Elsa, webbredaktör

Samuel

2019-06-11

Hur mycket potatis?

Liknande recept

Ärtnuggets tandoori med ugnsgrönsaker och kryddris

(3)

Ärtpuckar med soltorkad tomat

(10)

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater - Coop

(38)

Flamberad oxfilé med peppar, rödvinssås och potatiskaka - Coop

(52)

Rostad potatis med vitlökssås och friterad kapris - Coop

(1)

Grillad röding och spetskål med pepparrots- och dillsås - Coop

(0)

Krämig "jansson" - Coop

(0)

Quinoa- och sötpotatisburgare med pepparrotsgräddfil - Coop

(2)
12 st
  • Ingredienser 12 st
  • 300 g ärtstubbar picklad dill
  • 500 g färsk rödbeta, kokta och skalade
  • 25 g smör
  • 1 tsk flingsalt
  • kokt potatis, till servering
  • Gräddsås
  • 1 msk smör
  • 1 msk vetemjöl
  • 1.5 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 1 tsk kinesisk soja
  • 0.5 buljongtärning
  • salt och svartpeppar

Ärtstubbar picklad dill med rödbetor och gräddsås

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Tillagningstid: 45 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tillaga ärtstubbarna enligt anvisning på förpackningen. Skär rödbetorna i klyftor och stek i smöret tills det blir brynt. Smält smöret i en kastrull och vispa ner mjölet. Tillsätt grädde, vatten och soja och smula ner buljongtärningen. Låt puttra några minuter och smaka av med salt och peppar. Servera ärtstubbarna med rödbetorna, såsen och kokt potatis.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-06-13

Hej Samuel! 800-900 g potatis brukar vara lagom för 4 personer. Lycka till! hälsar Elsa, webbredaktör

Samuel

2019-06-11

Hur mycket potatis?

Liknande recept

Ärtnuggets tandoori med ugnsgrönsaker och kryddris

(3)

Ärtpuckar med soltorkad tomat

(10)

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater - Coop

(38)

Flamberad oxfilé med peppar, rödvinssås och potatiskaka - Coop

(52)

Rostad potatis med vitlökssås och friterad kapris - Coop

(1)

Grillad röding och spetskål med pepparrots- och dillsås - Coop

(0)

Krämig "jansson" - Coop

(0)

Quinoa- och sötpotatisburgare med pepparrotsgräddfil - Coop

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies