Amirs burgare med sköna tillbehör

Betyg (1-5):
3 (3 betyg)

Här är det yoghurtmajon och picklade rödlöken som gör’t!

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 11 st
  • 500 g nötfärs, gärna högrevsfärs
  • 4 hamburgerbröd
  • 1 msk smör
  • 8 tjocka skivor vällagrad ost
  • 4 romansalladsblad
  • salt och svartpeppar
  • Chilimajo:
  • 1 dl yoghurt 10%
  • 1 dl majonnäs
  • 1 tsk tabasco
  • salt och svartpeppar
  • Till servering:
  • picklad rödlök

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienserna till chilimajon.
  2. Rulla 8 bollar av färsen och gör platta burgare med blöta händer. Salta och peppra.
  3. Bred smör på bröden och stek gyllene i het stekpanna. Stek burgarna i superhet panna ca 1 minut per sida. Om pannan är tillräckligt varm behövs inget smör. Använd gärna gjutjärnspanna. Lägg ostskivorna på burgarna direkt så de smälter lite.
  4. Låt alla få bygga sin egen burgare med sallad, picklad rödlök och chilimajo.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(3)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Klassisk lasagne - Coop

(63)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo - Coop

(7)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)
11 st
  • Ingredienser 11 st
  • 500 g nötfärs, gärna högrevsfärs
  • 4 hamburgerbröd
  • 1 msk smör
  • 8 tjocka skivor vällagrad ost
  • 4 romansalladsblad
  • salt och svartpeppar
  • Chilimajo:
  • 1 dl yoghurt 10%
  • 1 dl majonnäs
  • 1 tsk tabasco
  • salt och svartpeppar
  • Till servering:
  • picklad rödlök

Amirs burgare med sköna tillbehör

Betyg (1-5):
3 (3 betyg)

Här är det yoghurtmajon och picklade rödlöken som gör’t!

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienserna till chilimajon.
  2. Rulla 8 bollar av färsen och gör platta burgare med blöta händer. Salta och peppra.
  3. Bred smör på bröden och stek gyllene i het stekpanna. Stek burgarna i superhet panna ca 1 minut per sida. Om pannan är tillräckligt varm behövs inget smör. Använd gärna gjutjärnspanna. Lägg ostskivorna på burgarna direkt så de smälter lite.
  4. Låt alla få bygga sin egen burgare med sallad, picklad rödlök och chilimajo.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(3)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Klassisk lasagne - Coop

(63)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo - Coop

(7)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies