Ägghalvor till påskbuffé

Ägghalvor till påskbuffé

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(48)

Ägghalvorna som har en given plats på påskbuffén. Toppa hälften av ägghalvorna med rom, rödlök och crème fraiche och resterande med tapenade, skinka och kapris. Dekorera äggen med dill och krasse.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 ägg, hårdkokta
  • Alternativ 1:
  • 1 msk löj- eller laxrom
  • crème fraiche eller matyoghurt
  • rödlök
  • dill
  • Alternativ 2:
  • 1 msk tapenade
  • 2 skivor prosciutto eller parmaskinka
  • 2 kapris cocktail
  • krasse

Gör så här

  1. Dela äggen i halvor.

Alternativ 1

  1. Låt löj- eller laxrom rinna av på ett dubbelt hushållspapper. Lägg en klick crème fraiche eller matyoghurt på ägghalvan. Forma rommen till en boll och lägg på. Strö på hackad rödlök och dill.

Alternativ 2

  1. Klicka tapenade på ägghalvan. Dela skinkan på längden, rulla ihop den och lägg ovanpå tapenaden. Garnera med en kvarts stor cocktailkapris och en liten krassekvist.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Sashimi på lax med nori-majonnäs

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Klassisk strömmingslåda

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Matjestårta

Betyg
Betyg
(52)
Spara recept

Bruschetta med rökt lax och pepparrot

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Laxröra på toast

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Matjessillröra

Betyg
Betyg
(38)
Spara recept

Sommarsill

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Laxtårta med dill och gräslök

Betyg
Betyg
(26)
Ägghalvor till påskbuffé
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 2 ägg, hårdkokta
  • Alternativ 1:
  • 1 msk löj- eller laxrom
  • crème fraiche eller matyoghurt
  • rödlök
  • dill
  • Alternativ 2:
  • 1 msk tapenade
  • 2 skivor prosciutto eller parmaskinka
  • 2 kapris cocktail
  • krasse

Ägghalvor till påskbuffé

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(48)

Ägghalvorna som har en given plats på påskbuffén. Toppa hälften av ägghalvorna med rom, rödlök och crème fraiche och resterande med tapenade, skinka och kapris. Dekorera äggen med dill och krasse.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela äggen i halvor.

Alternativ 1

  1. Låt löj- eller laxrom rinna av på ett dubbelt hushållspapper. Lägg en klick crème fraiche eller matyoghurt på ägghalvan. Forma rommen till en boll och lägg på. Strö på hackad rödlök och dill.

Alternativ 2

  1. Klicka tapenade på ägghalvan. Dela skinkan på längden, rulla ihop den och lägg ovanpå tapenaden. Garnera med en kvarts stor cocktailkapris och en liten krassekvist.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Sashimi på lax med nori-majonnäs

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Klassisk strömmingslåda

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Matjestårta

Betyg
Betyg
(52)
Spara recept

Bruschetta med rökt lax och pepparrot

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Laxröra på toast

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Matjessillröra

Betyg
Betyg
(38)
Spara recept

Sommarsill

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Laxtårta med dill och gräslök

Betyg
Betyg
(26)