För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Ägghalvor i fågelbo

Betyg (1-5):
4.11 (9 betyg)

Ägg med rom och gräddfil på en bädd av vattenkrasse.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 ägg
  • 70 g vattenkrasse
  • 100 g groddar
  • 3 msk gräddfil
  • 2 msk rom

Gör så här

  1. Lägg äggen i kokande vatten och koka ca 7-8 minuter. Lägg upp vattenkrassen och groddarna som ett fågelbo, och placera ägghalvorna där i. Toppa med gräddfil och rom.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Löjrom med tillbehör

(0)

Lök- och ansjovisfyllda ägg

(0)

Ägghalva med brynt smör

(7)

Smördegspaj med karamelliserad lök

(28)

Laxsashimi

(2)

Krämig citrongrässill

(1)

Soltorkad tomatdipp

(2)

Chili- och limesill i nubbeglas

(0)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 4 ägg
  • 70 g vattenkrasse
  • 100 g groddar
  • 3 msk gräddfil
  • 2 msk rom

Ägghalvor i fågelbo

Betyg (1-5):
4.11 (9 betyg)

Ägg med rom och gräddfil på en bädd av vattenkrasse.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg äggen i kokande vatten och koka ca 7-8 minuter. Lägg upp vattenkrassen och groddarna som ett fågelbo, och placera ägghalvorna där i. Toppa med gräddfil och rom.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Löjrom med tillbehör

(0)

Lök- och ansjovisfyllda ägg

(0)

Ägghalva med brynt smör

(7)

Smördegspaj med karamelliserad lök

(28)

Laxsashimi

(2)

Krämig citrongrässill

(1)

Soltorkad tomatdipp

(2)

Chili- och limesill i nubbeglas

(0)