Ägg- och krassesmörgåsar
  • Tid 5 min

Ägg- och krassesmörgåsar

5 (1 betyg)

Äggröra med majonnäs och kryddgrönt på grovt bröd är en god aptitretare.

  • Tillagningstid 5 min
  • Ingredienser 7

Ingredienser

16 stycken
  • 8 brödskiva, gärna graham
  • 2 hårdkokta ägg
  • 3 msk majonnäs
  • 0.5 dl hackade färska örter, t ex vattenkrasse, krasse eller gräslök
  • 0.5 tsk salt
  • peppar
  • 8 msk smör eller bordsmargarin
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Skala och hacka äggen ganska smått. Blanda dem med majonnäs, hackat kryddgrönt och ganska rikligt med salt och peppar.

  2. 2

    Bred lite matfett på brödskivorna. Fördela äggblandningen på hälften av dem och täck med resten. Skär ev bort kanterna på brödet. Skär varje dubbelsmörgås i fyra trekanter.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar