Mer Smak 4 - 2021

Äntligen Midsommar! Det är starten på en så härlig tid med god mat och avslappnat liv. I år är vi lite extra nöjda med rätterna.

Vår midsommarmeny är baserad på lika mycket trend som tradition – du kan välja matjessalsa och friterade ägghalvor eller klassisk sill och frasig paj. Eller både och förstås! Recepten hittar du på sidan 10.

I "Den stora sommarkokboken" på sidan 16 har Jennie Walldén tips på allt du behöver för sommarens njutningsfyllda måltider. Bara att beta av alla fantastiska sallader och grillrätter. Ett tips om du känner dig tryggast med de rätter du redan brukar göra – välj att bara göra något av de nya tillbehören så har du ändå genast en ny rätt. Du kan till exempel prova att addera Jennies potatissallad till repertoaren. Och alla dressingar är perfekta att variera sommarmaten med.

Missa inte heller melonskolan i detta nummer, en liten guide att ta hjälp av i jakten på den saftigaste melonen att svalka sig med i sommarvärmen.

Varmt välkommen till ett nytt sommarnummer av Mer Smak!

Läs hela Mer Smak nr 4 - 2021 här (pdf).

Logga in för att läsa tidigare nummer av Mer Smak.