Mer Smak 11 - 2020

I nummer 11 är det advent och julens smaker som får ta plats. Allt från tips om glöggmys, adventspynt till ljuvligt doftande saffransbak.

Prova på vår smidiga saffransdeg med tre ljuvliga fyllningar att välja mellan och tre sätt att baka ut dem på. Ska det bli saffransknutar, snurror i pajform eller en vacker saffransstjärna till årets advent och julbak? Vi får även träffa mathjälten Gunhild Stordalen läkare och grundare till organisationen EAT som arbetar med viktiga frågor kring matsvinn och hållbar producerad mat. Läs mer om det och lite till i Mer Smak, det här vill ni inte missa! Varmt välkommen till ett nytt advents nummer av Mer Smak!

Att inspirera våra läsare till att laga mat hemma och våga prova nya rätter som ger flera fina stunder tillsammans runt matbordet är något vi brinner för. Därför utvecklar vi vår älskade Mer Smak med start under 2021, sju fullmatade nummer istället för dagens elva. Första numret dimper ner i din brevlåda med start i februari. Numren blir tjockare med härlig matinspiration, både till vardagsmys och helgmys. I vår börjar arbetet med att låta Mer Smak växa och få en digital plattform. När den är klar kommer vi ge dig ännu mer matigt innehåll, men framför allt kan vi skapa större interaktivitet med våra medlemmar. 

Läs hela Mer Smak nr 11 - 2020 (pdf)

Logga in för att läsa tidigare nummer av Mer Smak.