Mer Smak 5 - 2018

I Mer Smak nummer 5 bjuder vi på grillat för alla smaker, en härlig försommarbuffé och nybakad fika med bäriga smaker!

”Jävligt gott”-bloggaren Gustav Johansson guidar till sina godaste vegetarisk alternativ för grillen – bbq-tofu, spetskål, marinerade spett och bönburgare. 

Provkökets Sara Begner och Danielle Brookes frestar med avokado- och baconsallad, kycklingfärsspett, lammrostbiff, flankstek och makrill – allt tillagat med himlen som tak och läckra tillbehör. Det är bara att tända grillen!

Kommande veckor är årets kanske festtätaste – här får du en försommarbuffén som funkar på alla bjudningar. Enkel, snabb, fräsch och supergod!   

Vår Mathjälte i nummer 5 är Zetas grundare Fernando Di Luca, den passionerade matälskaren som gjort sin italienska matkultur tillgänglig för hela svenska folket.

I Vardagsakuten får Erik Stenkula hjälp av Sara Begner att krydda vardagsmaten till perfektion.

En komplett matupplevelse innehåller förstås också ett härligt avslut. Eleonora von Essen bjuder på nybakad försommarfika med bäriga smaker, och Sara lagar långpannepaj på årets första rabarber.


Mer Smak nummer 5 landar i lådorna den 14-16 maj.

Läs hela numret av Mer Smak nr 5 (pdf)

Logga in för att läsa tidigare nummer av Mer Smak.