För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Mer Smak 4 - 2020

I det här numret bjuder Mer Smak på en mumsig mandelkaka med ljuvliga körsbär. En härlig kaka att ställa fram på fikabordet!

Inspireras av recept för att ta med ute i naturen. Allt från Crispy tofu bowl  till maxad havregrynsgröt att tillreda i stormköket på utflykten i skogen.

Var med och krossa myten om husmanskost som gammaldags och brunaktig. Vi bjuder på recept som är ljus och har färg. Allt från Färgglad pytt med svamp och senapsgrädde till fylld stekt strömming med klassiska tillbehör.

Vardagsakuten rycker ut till paret Engnér. De vill lära sig ta tillvara på alla matvaror i kylen och de middagsrester som blir över. Grönsaker står för en stor del av vårt matsvinn. Vissna salladsblad kan enkelt mixas ihop till en pesto med lite vitlök, valnötter och parmesan. Coops matkreatör Sara Begner tipsar om flera enkla sätt för att ta tillvara på rester.

Välkommen till ett nytt färgglatt nummer av Mer Smak!

Läs hela Mer Smak nr 4 - 2020 här (pdf)

Logga in för att läsa tidigare nummer av Mer Smak.