Mer Smak 3 - 2019

I månadens nummer bjuder vi på de bästa recepten för en himmelsk påskhelg!

Vi bjuder på en härlig påskmeny som inleds med renstekssnittar, tranbärsgravad lax och krämig rucolasill. Till varmrätt blir det lammrostbiff med rödvinssås och rostade rotfrukter och finalen är ostbicka som serveras med kolasås med smak av rosmarin.

Givetvis bakar Sara Begner sin traditionsenliga påsktårta. Årets version är inspirerad av fikafavoriten morotskaka!

I nummer 3 rycker vardagsakuten ut till familjen Wingårdh Fahlander utanför Helsingborg som vill äta mer hållbart. Med smarta tips och massor av inspiration börjar de sin resa mot miljösnällare vardagsmat.

Mer Smak nummer 3 landar i brevlådan 18-20 mars.

Läs hela Mer Smak 3, 2019 (pdf)

Logga in för att läsa tidigare nummer av Mer Smak.

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies