Äggtoddy
  • Tid 10 min

Äggtoddy

3 (6 betyg)

  • Tillagningstid 10 min
  • Ingredienser 5

Ingredienser

4 portioner
  • 3 äggulor
  • 0.5 dl strösocker
  • 2 krm vaniljpulver
  • 4 dl mjölk
  • 12 cl mörk rom
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Vispa äggulor, socker och vaniljpulver pösigt i en bunke. Värm mjölken, den ska inte koka. Häll mjölken i äggvispet under omrörning. Smaksätt med rom.

  2. 2

    Servera den varma toddyn genast eller förvara i kylen och drick kall.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sara tipsar: Håller 1 vecka i kylen så gör gärna dubbel mängd.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • .

    Gott