Frågor och svar

Här hittar du vanliga frågor för 4 personer 80 kronor.

 • Hur har ni tagit fram kostnaden för maträtterna?

  Pil

  Kostnaden för 4 personer beräknas på mängden ingredienser som används i receptet och de priser som gäller i Coops mellanstora butiker (Coop & Coop Konsum) vid publicering. Med reservation för prisändringar därefter och att lokala prisavvikelser kan förekomma. I Coops större butiker (Coop Forum/Stora Coop) kan priserna generellt sett vara ännu lägre än i beräkningarna. Priserna gäller inte i Coop Nära.

 • Men om en kund köper ingredienserna till middagen så blir summan på kvittot väl mer än 80 kronor?

  Pil

  Kostnaden för 4 personer beräknas på den mängd av varje enskild ingrediens som används i receptet. Man kan behöva köpa en större förpackning av ingredienserna än den mängd som används i recepten och då blir varukorgen dyrare än 80 kronor. Då har kunden ingredienser kvar till ytterligare matlagning.

 • Kan priset för rätterna bli högre eller lägre?

  Pil

  Vi har använt oss av de priser som gäller i Coops mellanstora butiker (Coop & Coop Konsum) vid publicering. Det kan ske prisändringar efter publicering och lokala prisavvikelser kan förekomma. I Coops större butiker (Coop Forum/Stora Coop) kan priserna generellt sett vara ännu lägre än i beräkningarna. Priserna gäller inte i Coop Nära.

 • Är det bara extrapriser ni baserar 80 kr på?

  Pil

  Till största del utgår beräkningarna från ordinarie priser, men även enstaka extrapriser eller kampanjvaror kan förekomma i kalkylen. De priser vi anger är de som gäller i Coops mellanstora butiker (Coop & Coop Konsum) vid publicering. Med reservation för prisändringar därefter och att lokala prisavvikelser kan förekomma. I Coops större butiker (Coop Forum/Stora Coop) kan priserna generellt sett vara ännu lägre än i beräkningarna. Priserna gäller inte i Coop Nära.

 • Gäller det här även i Coops nätbutik?

  Pil

  Priserna i Coops nätbutik motsvarar priserna i Stora Coop/Coop Forum och varorna kan därmed bli billigare än de priserna som står i recepten. I nätbutiken tillkommer fraktkostnad på 49 kronor.