Kycklingwok

Betyg (1-5):
3.67 (6 betyg)

Färgglad wok med grönsaker och kyckling.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 10 st
  • 3 dl ris
  • 0.5 msk olivolja
  • 500 g kycklingfilé, strimlad
  • 200 g vitkål, i mindre bitar
  • 2 morötter, slantade
  • 250 g broccoli, i buketter
  • 1 rödlök, strimlad
  • 1 röd chili, strimlad
  • 2 vitlöksklyftor, tunt skivade
  • 1 dl oyster sauce

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Hetta upp olja i en wok eller stor stekpanna. Salta och bryn kycklingen till fin färg. Lägg åt sidan.
  2. Lägg ner grönsakerna, vitlöken och chillin i en riktigt het panna och ruska om pannan då och då under stekning. Grönsakerna ska fortfarande behålla sin krispighet. Lägg tillbaka kycklingen och tillsätt oystersås.
  3. Stek ytterligare någon minut och smaka av med salt. Servera direkt med riset.

Tips

Stänk över lite ättiksprit eller pressa en lime för att bryta smakerna med lite syra.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sanna

2016-12-01

Fräsch & enkel wok! Jättegod!

Liknande recept

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

(0)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(10)

Stekt anka med apelsinsås och ugnsstekt pumpa

(2)

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple

(2)

Delhi style chicken (kycklinggryta)

(14)

Kycklinggryta med paprika och äpple

(68)

Kycklingben och grönsaker i ugnen

(9)

Ugnsstekt kyckling med tagliatelle och rucolapesto

(8)
10 st
  • Ingredienser 10 st
  • 3 dl ris
  • 0.5 msk olivolja
  • 500 g kycklingfilé, strimlad
  • 200 g vitkål, i mindre bitar
  • 2 morötter, slantade
  • 250 g broccoli, i buketter
  • 1 rödlök, strimlad
  • 1 röd chili, strimlad
  • 2 vitlöksklyftor, tunt skivade
  • 1 dl oyster sauce

Kycklingwok

Betyg (1-5):
3.67 (6 betyg)

Färgglad wok med grönsaker och kyckling.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Hetta upp olja i en wok eller stor stekpanna. Salta och bryn kycklingen till fin färg. Lägg åt sidan.
  2. Lägg ner grönsakerna, vitlöken och chillin i en riktigt het panna och ruska om pannan då och då under stekning. Grönsakerna ska fortfarande behålla sin krispighet. Lägg tillbaka kycklingen och tillsätt oystersås.
  3. Stek ytterligare någon minut och smaka av med salt. Servera direkt med riset.

Tips

Stänk över lite ättiksprit eller pressa en lime för att bryta smakerna med lite syra.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sanna

2016-12-01

Fräsch & enkel wok! Jättegod!

Liknande recept

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

(0)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(10)

Stekt anka med apelsinsås och ugnsstekt pumpa

(2)

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple

(2)

Delhi style chicken (kycklinggryta)

(14)

Kycklinggryta med paprika och äpple

(68)

Kycklingben och grönsaker i ugnen

(9)

Ugnsstekt kyckling med tagliatelle och rucolapesto

(8)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies