Panerad torsk
  • Tid 15 min
  • Svårighetsgrad Enkel

Panerad torsk

3.28 (160 betyg)

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 8
  • Svårighetsgrad Enkel

Ingredienser

4 portioner
  • 3 dl ris
  • 650 g färsk torskfilé
  • 0.5 dl vetemjöl
  • 1 st ägg
  • 1 dl ströbröd
  • 1.5 tsk salt
  • 0.5 tsk peppar
  • 2 msk smör till stekning
= finns i Coops ekologiska sortiment
Beställ hem
Få receptet och varorna levererade direkt hem till dig

Gör så här

  1. 1

    Koka riset enligt anvisningen på paketet.

  2. 2

    Dela fiskfilén i portionsbitar och vänd dem först i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd blandat med salt och peppar.

  3. 3

    Stek i ganska rikligt med fett på medelstark värme, 3-4 minuter på varje sida.

  4. 4

    Vänd fisken när paneringen fått vacker färg på ena sidan. Servera med ris.

Beställ hem
Få receptet och varorna levererade direkt hem till dig
Sätt ett betyg

20 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Malin

    För att receptet ska fungera i Coops smartkasse måste tillbehör som ris/potatis/grönsaker finnas med i receptet.

  • en kool grab

    mkt bra elskar oxfille mä friterade ärtor

  • Fia

    Blev mycket bra! Och så enkelt!

  • Melle

    Ris till fisk? Vad kommer härnäst, Spaghetti med potatis? Bra panering!

Visa fler

Liknande recept