Nordic Choice Hotels kedjor

Ingen kund är den andra lik. Därför erbjuder Nordic Choice Hotels tre olika hotellkedjor samt en samling av helt unika hotell, så att alla kan hitta just det hotell som passar dem. Hotellkedjorna är specialutvecklade för fritidsresenärer, affärsresenärer och kurs- och konferensarrangemang.

Comfort Hotel

Det informella affärshotellet för dig som vill bo centralt och samtidigt få valuta för pengarna. Vill du ha ett bra ställe att ta in på när du reser i jobbet, är detta hotellet för dig.

Quality Hotel

Fullservice-konferenshotell i och utanför städerna och vid centrala flygplatser. Här får du din egen mötesrådgivare, kockar som kan laga utsökt mat till stora sällskap och spännande aktiviteter i pauserna som gör ditt arrangemang unikt.

Clarion Hotel

När endast det bästa är gott nog. Fullservicehotell med service i världsklass. Här hittar du alla hotelltjänster du kan tänka dig. Dessutom serverar Kitchen & Table rätter signerade av en av världens bästa kockar.

Fristående hotell

Här hittar du våra alldeles unika hotell, bland annat Copperhill Mountain Lodge i Åre, Selma Spa+ i Sunne, Nordic Light Hotel och Nordic C Hotel i Stockholm, The Thief och Farris Bad i Oslo. Är du ute efter en oförglömlig och genuin gästupplevelse har du hittat det du söker.