2  valfria handgjorda drycker
2 valfria handgjorda drycker
Du får en länk till 2 st valfria handgjorda drycker (värde 58 kr - 122 kr). Kupongen syns i din Espresso House app och går att lösa in på valfri Espresso House i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Tyskland. OBS! Alla koppar måste lösas in samtidigt vid samma köp (se Övriga villkor för mer info).
7 600 poäng
Detta får du:
En länk till en dryckeskupong av 2 st valfria handgjorda drycker från menyn i Espresso House app.
Giltighetstid:
När du har klickat på länken som du får och därmed aktiverat kupongen i din Espresso House app, så gäller den i upp till 12 månader.
Övriga villkor:
För att kunna använda dryckeskupongen som du får i form av en länk så måste du ha laddat ner Espresso House-appen. Kupongen gäller vid ett och samma köptillfälle, dvs det går inte att spara en av dryckerna på kupongen till ett senare tillfälle utan de nyttjas samtidigt. Extra tillbehör ingår ej. Erbjudandet går ej att kombinera med andra rabatter eller produkter som ingår i redan rabatterade menyer. Det går inte växla in erbjudandet mot kontanter. Vi reserverar oss för slutförsäljning. OBS! Det är inte möjligt att växla tillbaka eller ångra en genomförd poängväxling av denna poängvara.