Medlemspris på semesterhus

Interhome är Europas ledande uthyrare av över 50 000 kvalitetssäkrade semesterhus och lägenheter i 31 länder.

Vare sig du är ute efter att hyra en stuga i Sverige, Norge eller ett hus i alperna, en egen villa med pool, en storstadslägenhet, en vingård eller ett slott - hos Interhome hittar du semesterboendet som är rätt för just dig!

Interhomes service omfattar hanteringen av hela bokningsprocessen, nyckelutlämning och slutstädning. Det är Du som har semester!

Utnyttja också fördelarna av Interhomes välkända och genomarbetade klassificeringssystem med stjärnor, som du hittar på alla våra hus och lägenheter

Logga in för att ta del av erbjudandet

Medlemserbjudande:

Som Coop medlem får du alltid minst 10% rabatt upp till 42% på över 40.000 semesterhus och lägenheter i 32 länder hos Interhome.

Gäller hela sortimentet och också på sista-minuten (10% + upp till 32%) och andra erbjudanden som du hittar hos Interhome.

Servicekontor:

Unikt för Interhome är att vi alltid finns där du behöver oss. Interhomes personal, samarbetspartners och nyckelutlämnare hjälper mer än gärna till med en omfattande service på plats på över 200 destinationer.

Kundtjänst:

Interhomes Kundservice finns nära! Bara ett telefonsamtal bort, alla vardagar mellan 09:00-17:00, på svenska förstås! Ring oss om du behöver hjälp på 08-21 65 50 och vi kommer med glädje göra vårt bästa för att ge dig semestertips, hitta just din semesterbostad eller hjälpa dig med själva bokningen! vår globala kundtjänst håller öppet dygnet runt och telefonen vidarekopplas efter kl17 vardagar och under helger.

Vid bokning:

För att nyttja det här erbjudandet måste du vara medlem och inloggad.

Logga in

Tjäna 0,5 p extra/krona på allt du handlar - både på och utanför Coop

20 % rabatt på entrébiljetter till ABBA The Museum - förlängt t o m 31/12!

Tjäna 3 poäng per krona hos Adlibris.se

Tjäna 3 poäng/krona på sommarens boknyheter hos Adlibris

50 % rabatt + 20 000 poäng på komplett uppkopplat hemlarm

Tjäna 3 poäng per krona hos Bonti

Tjäna 2 poäng per krona hos Bugaboo

Tjäna 5 000 poäng som ny kund på streamingtjänster hos C More