Mer Smak 7 - 2021

Oj, vilken god jul det blir i år! Och om vi räknar första advent som start på julen kan vi börja redan nu. Med bakning av söta saffransbullar, roliga rutiga kakor och massor av annat gott.

Vårt julbord på sidan 10 är vi superstolta över. Vi tänkte kalla det ”Hållbara julbordet”, för det är tankar om hållbarhet som ligger till grund, men det är helt enkelt så urgott att det istället fick heta ”Allra godaste julbordet”. Istället för att svara på frågan vad du ska göra med allt som blir över försöker vi styra det till att helt enkelt slippa få så mycket över.

Årets nyårsmiddag har vi valt att förenkla och göra supersmidig på så sätt att du kan förbereda den och låta serveringen vara jätteenkel, med ”allt i ett”.

Låt matlagningen vara en del av julpysslandet – ha inte siktet inställt enbart på resultatet, utan låt julen börja redan i köket! Varmt välkommen till ett nytt nummer av Mer Smak! Och god jul! 

Läs hela Mer Smak nr 7 - 2021 här (pdf)

Logga in för att läsa tidigare nummer av Mer Smak.