Om Coop Medlemspanel

Som deltagare i Coop Medlemspanel har du möjlighet att säga vad du tycker om din Coop-butik, om sortimentet, olika erbjudanden och om Coop i stort. Positiva och negativa åsikter är lika välkomna – genom att berätta vad du tycker kan du påverka och förändra Coop.

Gå med i Coop Medlemspanel

För att vara med i Coop Medlemspanel måste du vara medlem i Coop/konsumentkooperationen i Sverige, dvs. ha ett Coop-kort, och vara inloggad här på Coop.se.

Det kostar inget att vara med i Coop Medlemspanel. Du kan när som helst avsluta ditt deltagande i panelen.

Skaffa ett Coop-kort

Logga in

För att se aktuella undersökningar och saldo för panelminuter behöver du en inloggning som är kopplat till ditt Coop-kort. Här finner du instruktioner om hur du gör.

  1. Skapa inloggning
  2. Logga in
  3. Gå till Coop Medlemspanel

När jag loggar in får jag felmeddelandet ”Det blev något fel i kommunikationen med coop och confirmit”

Kontakta oss beskriv ditt fel så hjälper vi dig.

Undersökningarna

Undersökningarna skickas till din e-postdress

Blir du utvald till en undersökning får du ett e-postmeddelande med en länk till undersökningen. Du svarar på undersökningen direkt på webben. Du kan påbörja och avsluta undersökningen när du själv har tid.

Är du inloggad kan du också se dina aktuella undersökningar här på coop.se.

Undersökningens längd och antal minuter

I e-postmeddelandet får du också information om hur lång tid det tar att besvara frågorna samt vilken ersättning du får för undersökningen.

Förhandsinformation om åtgärder

Som deltagare i Coop Medlemspanel kommer du också att få förhandsinformation om vilka åtgärder vi kommer att göra utifrån svaren från undersökningarna. Det kan handla om allt från förändringar av Coops butiker, nya produkter, varumärken eller förpackningar till ny reklam.

Frågorna

Frågorna varierar

Innehållet i undersökningarna kommer att variera. Du kan exempelvis få säga vad du tycker om utbudet i din lokala Coopbutik, om nya varor och tjänster eller få betygsätta Coops reklamkampanjer.

Ibland innehåller undersökningen få frågor

Vissa undersökningar är riktade till en viss målgrupp och inleds med ett antal frågor för att urskilja om du passar in på målgruppen. Om du inte tillhör den målgrupp som efterfrågas avslutas enkäten efter att du svarat på de inledande frågorna.

Deltagande

Du bestämmer hur mycket du vill delta

Som deltagare i Coop Medlemspanel får du ett antal undersökningar per år. Antalet varierar beroende på vem du är, vilka personliga inställningar du har gjort och hur många undersökningar som finns aktuella.

Du bestämmer själv om du vill delta i en undersökning eller inte.

Avslutade/stängda undersökningar

Alla har inte tid eller möjlighet att svara på de undersökningar vi skickar ut. Kanske är någon på semester och kan därför inte svara på enkäten. Därför skickas ibland enkäter ut till en större mängd personer och avslutas när önskat antal svar inkommit. Därefter kan inga fler svara på undersökningen.

Som tack får du rabatt

Du får panelminuter för undersökningarna

Enkätlängden i minuter överförs till panelminuter. Du får till exempel 5 panelminuter för en enkät som normalt tar 5 minuter att besvara. Panelminuterna du får samlas på ditt panelminutskonto. Dessa panelminuter kan du sedan omvandla till en rabatt på ett köp i din Coopbutik.

30 panelminuter ger 5 % rabatt

När du är inloggad kan du på Medlemspanelssidan se hur många panelminuter du har just nu.

När du har kommit upp i minst 30 panelminuter kan du omvandla dem till en rabattkupong på 5 % som gäller för ett köp i din Coopbutik. När du har minst 30 minuter visas en knapp i anslutning till minutangivelsen som omvandlar panelminuterna till rabatt på ditt kort.

Rabatten kan inte kombineras med andra procentrabatter. Rabatten gäller inte på tobak, lotter, läkemedel, nikotinprodukter, spel eller andra förmedlade tjänster.

Rabatten laddas på ditt Coop-kort

När du omvandlar dina panelminuter till en rabattkupong finns rabatten laddad på ditt Coop-kort.

Laddningen på kortet sker ännu inte automatiskt, så det kan dröja upp till vecka innan rabatten finns på kortet. Vi skickar ett e-postmeddelande när rabatten finns på kortet.

Du kan också se rabatten:

  • på Coop.se under "Mina Erbjudanden" när du är inloggad på Mitt Coop
  • i Medlemspunkten i din Coopbutik
  • i Coop-appen
  • i ShopExpress-handtaget

När du ska betala får du en fråga från kassören om du vill nyttja rabatten. Du kan då välja att utnyttja rabatten för det aktuella köpet eller spara den till ett senare tillfälle.

Rabatten gäller i tre månader från det att den laddades på ditt Coop-kort och på köp över 100 kr. Rabatten finns på alla Coop-kort som eventuellt finns i hushållet. Uppmärksamma gärna de andra personerna i ditt hushåll på att de kan få frågan i kassan om de vill använda rabatten.

Sekretess för svar och personuppgifter

Du kan lämna medlemspanelen när som helst

Du kan när som helst säga upp din medverkan i Coop Medlemspanel, utan att detta påverkar ditt medlemskap i Coop eller ditt Coop-kort. Kontakta oss så hjälper vi dig med avregistreringen.

Om du avregistrerar dig medan du har panelminuter kvar på ditt konto går dessa panelminuter förlorade.

Ändra personuppgifter

Din e-postadress i Coop Medlemspanel är samma som du använder på Mitt Coop. Om du byter e-postadress behöver du alltså bara ändra den under Mitt Coop / Kontaktuppgifter.

Sekretess för svar och personliga uppgifter

Alla svar behandlas under största sekretess. Undersökningarna och resultaten av enkäter används endast i sammanställd form. Dina personliga uppgifter behandlas i likhet med personuppgiftslagen (PUL) och lämnas inte ut till någon utomstående källa.

Kontakta oss på Coop Medlemspanel

Coop Medlemspanel är uppbyggd i samarbete med marknadsundersökningsföretaget Nepa, som också ansvarar för den tekniska driften av panelen.

Kontakta oss på Coop Medlemspanel om du inte hittar svaret på din fråga.

Hjälp och support

Kontakta oss om du har problem med Coop Medlemspanel.

För andra frågor om Coops butiker, varor eller tjänster, kontakta Coop Kundservice.

Villkor

Fullständiga användarvillkor för utskrift  (Öppnas i nytt fönster)